Η Δέσποινα Ολυμπίου με κοσμήματα από το Pearls Center στο περιοδικό Youweekly magazine

Η Δέσποινα Ολυμπίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YouWeekly magazine φορώντας κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center σε ένα άκρως καλοκαιρινό κόνσεπτ και μίλησε για την αποχώρηση της από το Just the 2 of us <<j2us>> και για την εκρηκτική της συνεργασία με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

 

Στη πρώτη φωτογραφία επέλεξε να συνδυάσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από μπλε τιτάνιο με λευκά διαμάντια, ζαφείρια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea) και ένα δαχτυλίδι με με λευκά διαμάντια, ζαφείρια, μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Sea) σε μπλε τιτάνιο συνδυασμένο με ένα λευκό μαγιό και ένα καφτάνι στις αποχρώσεις του μπλε και του μωβ.

 

     

 

 

 

 

 

Στη δεύτερη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει δύο κολιέ ημιπολύτιμες πέτρες Lapis, Calzedonia, Citrin, Μαύρο σπινέλιο και μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών. Και ένα δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και μπαρόκ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

]

Και τέλος τη βλέπουμε να φοράει ένα κολιέ με κοράλλια και χρυσά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών και δύο στοιχεία  με ρουμπίνια συνδυασμένο με ένα κολιέ με χρυσά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών και Ακογια μαργαριτάρια Ιαπωνίας μαζί με ένα δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων  και μαμπέ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Δέσποινα Ολυμπίου και το περιοδικό Youweekly που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη  καλοκαιρινή φωτογράφιση!!!

 

2020-06-12T16:57:11+00:00