Στο περιοδικό OK!magazine φωτογραφηθηκαν  με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο αθλητής Ετεοκλής Πάυλου και μιλάνε για το γάμο τους!!!

 

 

 

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου να φοράει βραχιόλια Shambala σε διάφορα χρώματα με φυσικά μαργαριτάρια νοτiων θαλασσών (South Sea)

 

 

 

 

Σετη δεύτερη φωτογραφία η Ελένη φοράει δύο δαχτυλίδια από Τιτάνιο.

 

 

 

 

 

 

Ένα καταπράσινο δαχτυλίδι με ένα μαύρο γυαλιστερό Μαργαριτάρι Ταϊτής στο κέντρο συνδυασμένο με σαγηνευτικούς Τσαβορίτες και αστραφτερά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν που το περιβάλλουν, πάνω σε χειροποίητη επιφάνεια από Τιτάνιο.

 

 

 

 

 

 

 

και ένας φανταστικός γαλαξίας απεικονίζεται σε αυτό το Δαχτυλίδι με λαμπερό Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (southSea) στο κέντρο του, συνδυασμένο με μαγευτικά Ζαφείρια και αστραφτερά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν, πάνω σε χειροποίητη επιφάνεια από Τιτάνιο.

 

 

 

 

 

Και τέλος με μια πιο ρομαντική διάθεση φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με δύο μαύρα γυαλιστερά Μαργαριτάρια  Ταϊτής στο κέντρο, συνδυασμένα με σαγηνευτικούς Τσαβορίτες πάνω σε χειροποίητη επιφάνεια από Τιτάνιο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου  καθώς  και το περιοδικό OK!magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση!!!