Η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος στο OK!Magazine με κοσμήματα από το Pearls Center

Στο περιοδικό OK!magazine έδωσε τη πρώτη του συνέντευξη το ζευγάρι του Master Chef  Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος μετά το τέλος του παιχνιδίου.

 

Η Μαρία Μπέη φοράει διάφορα πολύχρωμα Shamballa βραχιόλια με φυσικά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

Η “Shamballa” (ή αλλιώς Shambhala), σύμφωνα με λαϊκές παραδόσεις του Βουδισμού, είναι ένα βασίλειο κρυμμένο στα Ιμαλάια που είναι γνωστό ως το βασίλειο “ της Αγνής Γης”, ένα μέρος απόλυτης αρμονίας και ευδαιμονίας.
Αυτό που σήμερα ονομάζουμε Σαμπάλα είναι μία φιλοσοφία και αντίληψη που αγκαλιάζει την ομορφιά και τη χάρη της ζωής. Ο κεντρικός της άξονας βασίζεται στη σημασία της Αγάπης για τον εαυτό μας και τους γύρω μας, και της Ελευθερίας από οτιδήποτε στέκεται εμπόδιο στον δρόμο προς τη γνώση.
Τα βραχιόλια Shambhala αντιπροσωπεύουν ισχυρά αρχαία σύμβολα όπως το κάρμα, την εσωτερική γαλήνη, την ηρεμία και την ευτυχία. Στόχος του κάθε κοσμήματος είναι η υπενθύμιση ότι όλοι είμαστε οι απόλυτοι κυρίαρχοι του εαυτού μας και έχουμε την απόλυτη δύναμη να ζούμε γεμάτοι θετική ενέργεια, αισιοδοξία, γνώση και αγάπη.

 

 

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία Μπέη και το Δημήτρη Μπέλλο  καθώς  και το περιοδικό OK!magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση!!!

2020-07-03T13:06:06+00:00