Η Ματίνα Νικολάου στο περιοδικό OK!Magazine με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center

Η Ματίνα Νικολάου, η τηλεοπτική<<ΒΑΝΙΑ>> από το »Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΙ μαζί με τον Νίκο Μουτσινά, φωτογραφίζεται στο περιοδικό OK!Magazine με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center μαζί με την αδερφή της  Φιλίτσα και μιλάει για όλα.

 

Η κυρία Φιλίτσα  φοράει ένα κολιέ με Χρυσά φυσικά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea), μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea), και ημιπολύτιμες πέτρες Σιτρίν, Αμέθυστο, Πράσινο Αμέθυστο και Chalcedony και διάφορα βραχιόλια Shambala με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea).

       

Η Ματίνα φοράει ένα δαχτυλίδι με μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Sea) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με μια Άκουα Μαρίνα πέτρα και λευκά διαμάντια. και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με  λευκά διαμάντια.

     

 

Η Ματίνα φοράει δύο δαχτυλίδια το ένα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea) και Ακόγια μαργαριτάρια Ιαπωνίας και ένα δαχτυλίδι με μια πράσινη Τοπάζ πέτρα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων, λευκά διαμάντια και γκρι φυσικά μαργαριτάρια.

     

Στη κυρία Φιλίτσα βλέπουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea) μαζί με ένα δαχτυλίδι σε πράσινο Τιτάνιο με λευκά διαμάντια και Ταϊτής Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών.

Εδώ η Ματίνα φοράει ένα βραχιόλι από ατσάλι και μπαρόκ φυσικό μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και εδώ ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και γκρι φυσικά μαργαριτάρια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Ματίνα και Φιλίτσα Νικολάου και το περιοδικό OK!magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση!!!

2020-06-26T07:40:18+00:00