Κολιέ με Μαργαριτάρια: το Κόσμημα των Celebrities

Συχνά ξεχνάμε ότι τα μαργαριτάρια είναι πολύτιμος λίθος.  Είναι σίγουρο πως θα συμφωνήσετε στο ότι έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και έχουν νικήσει. Το κολιέ με μαργαριτάρια δε βγαίνει  ποτέ από τη μόδα.  Αποτελεί κλασική αξία για την κοσμηματοθήκη σας!

Οι περισσότερες γυναίκες κατέχουν τουλάχιστον ένα κολιέ με μαργαριτάρια κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Το φορούν σίγουρα κατά τις επίσημες εμφανίσεις τους. Αυτό όμως δεν είναι κανόνας. Μπορεί να φορεθεί άνετα και στην καθημερινότητα τους.

Πώς θα φορεθεί ένα κολιέ με μαργαριτάρια;

Όταν ακούμε τον όρο «μαργαριταρένιο κολιέ», ο νους μας πηγαίνει στο κλασικό μαργαριταρένιο σκέλος. Η χρήση του όμως είναι πιο ποικίλη από ότι  μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε.

Το μυστικό για να φορέσετε ένα κολιέ με μαργαριτάρια είναι να εξετάσετε το σχήμα, τη λάμψη και την απόχρωση των μαργαριταριών που θα συμπληρώσει το ντύσιμό σας ανάλογα με τον τύπο σας.

 

 

Εάν είστε λάτρεις του κλασικού στυλ, μπορείτε να «παίξετε» με το μήκος για να αποκτήσετε το τέλειο κολιέ με μαργαριτάρια.  Ένα κολιέ τύπου choker ή ένα περιδέραιο μήκους πριγκίπισσας , δείχνει νεανικό και εύκολο να φορεθεί ακόμα και με τζιν εμφάνιση.

Εάν θέλετε να φορέσετε κολιέ με μαργαριτάρια στο γραφείο το πρωί, το σωστό μήκος είναι των  22-24 ιντσών, που ταιριάζει απόλυτα με ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα εργασίας.

 

 

 

 

Ωστόσο υπάρχει και το μακρύτερο κολιέ στις 30-36 ίντσες, που φοριέται σε πολλές σειρές και δίνει άλλον «αέρα» στην εμφάνισή σας. Για μια γυναίκα που έχει χαμηλό ύψος, αυτό είναι το ιδανικό γιατί επιμηκύνει τη σιλουέτα. Η Κοκό Σανέλ άλλωστε τα φορούσε καθημερινά!

Το μέγεθος και το σχήμα των μαργαριταριών του κολιέ σας είναι αυτό που θα επιλέξετε στη συνέχεια. Η διαβάθμιση των μεγεθών ποικίλλει από τα σφαιρικά και τα ωοειδή ως τα ασύμμετρα και τα μπαρόκ. Φορώντας ένα κολιέ με υπερμεγέθη μαργαριτάρια θα ξεφύγετε από το κλασικό, καθώς θα θα φαντάζει με γλυπτό και θα τραβάει περισσότερο την προσοχή!

 

 

Εκτός από τα πολλά σχήματα, τα μαργαριτάρια υπάρχουν σε πολλά και απίστευτα χρώματα, τόσα που δεν έχετε φανταστεί! Αν έχετε ζεστό τόνο δέρματος, τότε προτιμήστε κολιέ με μαργαριτάρια σε κίτρινες, καφέ, ιβουάρ ή σαμπανιζέ  αποχρώσεις. Αν το δέρμα σας έχει πιο ανοιχτό τόνο τότε το λευκό , το γκρι και το μπλε είναι οι αποχρώσεις σας.

Τα μαργαριτάρια προσελκύουν το φως και αναδεικνύουν το πρόσωπο. Προσθέτουν φωτεινότητα στο ντύσιμο. Ακόμα και το απλό μαύρο φόρεμα, στολισμένο με το κατάλληλο κολιέ με μαργαριτάρια θα απογειώσει το στυλ σας. Η μονοχρωματική αντίθεση που προσφέρει το  λευκό των μαργαριταριών πάνω στο μαύρο είναι κομψή, ρομαντική και πολύ κλασική.

Τα μαργαριτάρια είναι πάντα στη μόδα

Πάρτε έμπνευση από τις διασημότητες και δείτε τις να φορούν το κολιέ με μαργαριτάρια  είτε με επίσημη τουαλέτα, είτε με ένα απλό μαύρο σύνολο. Από την Όντρεϊ  Χέμπορν στην ταινία «Πρωινό στου Τίφφανις» του 1961, ως τη Σάλμα Χάγιεκ στο κόκκινο χαλί.

Εάν αναρωτιέστε αν τα μαργαριτάρια είναι πάντα στη μόδα, η απάντησή είναι ναι! Κατά προτίμηση σε ακανόνιστο σχήμα ή ακόμα περισσότερο σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις.

 

 

Εάν δεν το έχετε ήδη, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα όμορφο κολιέ με μαργαριτάρια! Είναι σικάτο και δε χάνει ποτέ το στυλ του!  Επισκεφθείτε μας στο  Pearls center και θα σας βοηθήσουμε, μέσα από την τεράστια ποικιλία μας, να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα!

Share: