Η Ανθή Σαλαγκούδη με τα Κοσμήματα μας

Η Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια Ανθή Σαλαγκούδη, που μπαίνει στο κόσμο του διαδικτύου ξεκινώντας δικό της Blog στο Fthis.gr  φωτογραφίζεται για το επετειακό Editorial μόδας του ΟΚ! με κοσμήματα από το Pearls Center

                      

Εδώ τη βλέπουμε να φοράει ένα εντυπωσιακό κολιέ με το βραχιόλι του σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών και έχει συνδυάσει δύο δαχτυλίδια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Μπαρόκ μεγάλα μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

 

 

 

Σε αυτή τη φωτογραφία φοράει την εντυπωσιακή μας Τιάρα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και διάφορα μεγέθη Μπαρόκ μαργαριτάρια  νοτίων θαλασσών.

 

 

 

 

Και τέλος τη βλέπουμε να φοράει ένα από τα πιο αγαπημένα μας κοσμήματα. Ένα ζευγάρι  μακριά σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Ακόγια Ιαπωνίας με το μαργαριταρένιο κολιέ του και αυτό σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Ακόγια μαργαριτάρια Ιαπωνίας. Και τα έχει συνδυάσει με δύο δαχτυλίδια σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Ανθή Σαλαγκούδη και το περιοδικό ΟΚ! magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: