Η Άννα Ανδριανού με τα κοσμήματά μας

Στο περιοδικό ΟΚ!Magazine αυτής της εβδομάδας η κυρία Άννα Ανδριανού φωτογραφίζεται με τα κοσμήματα μας με αφορμή τη νέα της θεατρική συνεργασία με τον κύριο Γιάννη Βούρο που τη σκηνοθετεί στη παράσταση ”Ένας σχεδόν τέλειος Γάμος” που θα ανέβει στο ΄θέατρο Αλκμήνη.

          

Συγκεκριμένα, η κυρία Άννα Ανδριανού επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο δαχτυλίδι με μαργαριτάρι μπαρόκ σε συνδυασμό με πολύχρωμα διαμάντια σε χρυσό 18 καρατίων, καθώς επίσης και ένα μοναδικό μπαρόκ κολιέ νοτίων θαλασσών. Τα μπαρόκ μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών ξεχωρίζουν για την μοναδικότητα και την ομορφιά τους.

                   

Επίσης η αγαπημένη ηθοποιός φόρεσε ένα τρίσειρο κολιέ με μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας με εκπληκτική λάμψη, σε συνδυασμό με δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών . Τα Akoya Ιαπωνίας είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο για την κομψότητα και τη φινέτσα τους.

Ένα ”Μπακούφου” κολιέ με μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας και αλυσίδα 18 καρατίων σε συνδυασμό με δύο δαχτυλίδια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαύρα διαμάντια με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

             

Και τέλος ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και ένα μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών και δύο μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής συνδυασμένο με ένα δαχτυλίδι σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με δύο λευκά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Άννα Ανδριανού και το περιοδικό ΟΚ!Μagazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: