Τα Αξεσουάρ Μαλλιών με Μαργαριτάρια που θα Κλέψουν τις Εντυπώσεις

Οι νύφες και οι γυναίκες στην πιο μοδάτη εκδοχή τους. Τα αξεσουάρ μαλλιών φέτος που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Οι πιο hot τάσεις φέτος είναι τα αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Στέκες ,κοκαλάκια, λαστιχάκια και τσιμπιδάκια κυριαρχούν . Μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα δικό μας story στο κεφάλι, τόσο δυνατό που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε  κανένα άλλο κόσμημα.

Λαμπερά, παιχνιδιάρικα, μοναδικά. Ιδανικά για κάθε μέρα αλλά και για πιο απαιτητικές εμφανίσεις.

Iδανικό κόσμημα για το styling μίας νύφης.

Τα πέπλα έχουν σχεδόν ξεπεραστεί και τα κοκαλάκια έχουν την τιμητική τους.

Clips, headbands και ό,τι άλλο βάλει ο νους, αυτόματα μπορούν να στολίσουν τα μαλλιά μιας νύφης και να φέρουν την παράδοση στο σήμερα.

Φοριούνται πολλά μαζί φτιάχνοντας μία ωραία ομάδα από μπιχλιμπίδια.

          

Τα λευκά μαργαριτάρια είναι μία ακόμα τάση φέτος

Με το σωστό συνδυασμό μεγάλα μαργαριτάρια, μικρά μαργαριτάρια μπερδεμένα με διάφορα διαμάντια και πέτρες ή μόνα τους, θα επιτύχουμε τον απόλυτο συνδυασμό.

οι φωτογραφίες του γάμου δεν θα έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα με editorial μόδας.

 

 

 

Και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το βλέπουμε στην τραγουδίστρια Τάμτα ,την πιο ενημερωμένη στιλιστικά Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Φέτος που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο με το ”REPLAY” στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο εξώφυλλο του cd για το promo τη βλέπουμε να φοράει τσιμπιδάκια σε όλο της το κεφάλι.

 

Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσετε

Στο Pears Center είμαστε ειδικοί στα αληθινά μαργαριτάρια σε τιμές χονδρικής. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε τα φημισμένα SouthSeas Pearls, τα εξωτικά μαύρα μαργαριτάρια, τα κομψά Akoya Ιαπωνίας, αλλά και τα εμπορικά μαργαριτάρια γλυκού νερού. Όλα σε μεγάλη ποικιλία μεγέθους και χρωμάτων και πάντα με την εγγύηση του Pearls Center.

Η εταιρία μας πουλά μεμονωμένα μαργαριτάρια ή κοσμήματα με μαργαριτάρια. Τα κοσμήματα μας συνδυάζουν το μαργαριτάρι με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και με κίτρινο ή λευκό χρυσό Κ14 και Κ18.

Στο Pearls Center, εκτός από έτοιμα κοσμήματα, μπορείτε να σχεδιάσετε και να αποκτήσετε το δικό σας ονειρεμένο κόσμημα. Εσείς θα διαλέξετε τα μαργαριτάρια που σας ταιριάζουν, θα μας δώσετε το σχέδιο που θέλετε, και εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα. Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, καλέστε μας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Share: