Η Ελένη Φιλίνη με τα κοσμήματά μας

Στο περιοδικό youweekly magazine σε μια συνέντευξη για τη ζωή της η κυρία Ελένη Φιλίνη φοράει ένα σετ κοσμημάτων με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

                                         

 

                                                               

Συγκεκριμένα η κυρία Ελένη Φιλίνη φοράει ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με δύο μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής και ένα λευκό μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών και δύο λευκά διαμάντια συνδυασμένα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής σε ροζ χρυσό με λευκά διαμάντια και περίδετο.

 

Εδώ φοράει ένα υπέροχο δαχτυλίδι με λευκό μπαρόκ μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (South Sea) με λευκά και κίτρινα διαμάντια σε κίτρινο χρυσό χρυσό δεκαοχτώ καρατίων Και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

         

 

 

 

 

Με μια πιο ρομαντική διάθεση φοράει ένα δαχτυλίδι με λευκό μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών με μαύρα και λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Ελένη Φιλίνη και το περιοδικό youweekly magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: