Η Ελένη Ράντου με κοσμήματα από το Pearls Center

Φέτος ντύνεται <<ΤΖΑΣΜΙΝ>> στο θεατρικό έργο που έγραψε βασισμένη στο BLUE JASMINE του Γoύντι Άλεν, και μάλιστα με τη συγκατάθεση του. Η Ελένη Ράντου φωτογραφίζεται για το περιοδικό OK!Magazine  με κοσμήματα από το Pearls Center.

       

Η κυρία Ράντου φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με λευκά διαμάντια και μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής και ένα δαχτυλίδι μαργαρίτα με λευκά και μαύρα διαμάντια σε λευκό 18 καρατίων και ένα μεγάλο μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών,

Ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με λευκά και καφέ μαργαριτάρια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με μαργαριτάρι χρυσό μπρονζε νοτίων θαλασσών.

 

Ένα μακρύ κολιέ με μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών και Ταϊτής μαργαριτάρια και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατιών με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι Νοτίων θαλασσών.

Έναν τρίσειρο κολιέ μακρύ με μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας εμπνευσμένο από το κολιέ που φοράει συνέχεια η Βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Ελένη Ράντου και το περιοδικό ΟΚ! magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: