Η Κατερίνα Γερονικολού με τα Κοσμήματα μας

Στο περιοδικό OK! Magazine σε μια όμορφη συνέντευξη για τα σημαντικά κεφάλαια της ζωής της η κυρία Κατερίνα Γερονικολού φοράει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

      

Συγκεκριμένα η κυρία Κατερίνα Γερονικολού φοράει ένα υπέροχο δαχτυλίδι με λευκό μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (South Sea) με μαύρα διαμάντια σε χρυσό δεκαοχτώ καρατίων και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαύρα διαμάντια και λευκά μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (South Sea) σε λευκό χρυσό δεκαοχτώ καρατίων.

     

Επίσης φοράει ένα δαχτυλίδι με Μαύρο μαργαριτάρι Ταιτής (Tahitis Pearls), λευκά διαμάντια σε κοπή μπαγκέτας και χρυσό δεκαοχτώ καρατίων καθώς και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μπλε ζαφείρια σε χρυσό δεκαοχτώ καρατίων και μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής (Tahitis Pearl)

    

Εδώ φοράει δύο δαχτυλίδια από τη καινούργια μας σειρά σε κίτρινο χρυσό δεκαοχτώ καρατίων με λευκό Μπαρόκ μαργαριτάρι Νοτίων θαλασσών (Baroque pearls) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια σταγόνες Νοτίων θαλασσών (South Sea)

   

και τέλος φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά και μαύρα διαμάντια σε συνδυασμό με μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών (South Sea) και ένα δαχτυλίδι με μαύρα διαμάντια και μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (South Sea)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κατερίνα Γερονικολού και το περιοδικό ΟΚ! magazineπου επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: