Η Πέγκυ Σταθακοπούλου με Κοσμήματα από το Pearls Center

Στο τεύχος του περιοδικού OK!Magazimne η κα. Πέγκυ Σταθακοπούλου φωτογραφήθηκε με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Η κα. Πέγκυ Σταθακοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια Ταϊτής συνδιασμένο με ένα δαχτυλίδι με λευκά και μαύρα διαμάντια σε λευκο χρυσό 18 καρατίων με μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών(South Sea).

 

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με Μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων Θαλασσών με μαύρα διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων μαζί με ένα δαχτυλίδι λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαύρο μαργαριτάρι Ταϊτής.

         

 

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea)  μαζί με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια σε ροζ χρυσό 18 καρατίων

 

Και τέλος ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας μαζί με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Sea), και ένα κολιέ  δύο σειρών με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea)

     

 

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Πέγκυ Σταθακοπούλου και το περιοδικό ΟΚ!  magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: