Η Μαρινέλλα με τα Κοσμήματά μας

Στο ΒΗΜΑgazino έδωσε συνέντευξη η μοναδική Μαρινέλλα με αφορμή τη παράστασή της «Μαρινέλλα – Ο Μύθος» στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στις 3 Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιόρτασε πριν από μερικούς μήνες τη συμπλήρωση 30 χρόνων προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

 

 

Η κυρία Μαρινέλλα  επέλεξε για αυτή τη φωτογράφηση κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center. Εδώ τη βλέπουμε να φοράει μια εντυπωσιακή καρφίτσα καμέλια με λευκά διαμάντια και ρουμπίνια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα μαργαριτάρι στο κέντρο νοτίων θαλασσών (South Sea)

 

 

 

Και εδώ η κυρία Μαρινέλλα  επέλεξε επίσης να φορέσει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας και λευκά διαμάντια σε συνδυασμό με ένα δαχτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων  με λευκό μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Sea) και λευκά διαμάντια.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Μαρινέλλα  και το περιοδικό  ΒΗΜΑgazinο που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

 

Share: