Η Νάντια Κοντογεώργη με τα κοσμήματα μας

 

Στο περιοδικό Ok! magazine με αφορμή τη θεατρική παράσταση που συμμετέχουν ”Αναζητώντας τον Αττικ” η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης μιλάνε για τη ζωή τους και τη φιλία που τους δένει.

Στη φωτογράφιση η κυρία Νάντια Κοντογεώργη φοράει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

     

Συγκεκριμένα η κυρία Νάντια Κοντογεώργη φοράει υπέροχο δαχτυλίδι με δύο μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό δεκαοχτώ καρατίων. Και ένα λευκό κολιέ με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (SouthSea) και χρυσό κούμπωμα. 

 

 

      

Ένα μοντέρνο ζευγάρι χρυσούς κρίκους διακοσμημένο με Τσαβορίτες και ένα δαχτυλίδι σε ρόζ χρυσό από τη καινούργια μας σειρά με λευκά διαμάντια και ασημί μαργαριτάρι Ακόγια Ιαπωνίας (Silver Akoya Pearls).Τα μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας ξεχωρίζουν για την λάμψη και την ομορφιά τους.

 

       

¨Ενα ζευγάρι ροζ χρυσό σκουλαρίκια σε σχήμα φωλιάς με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) καθώς και ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό με λευκά διαμάντια, ρουμπίνια και μαύρο μαργαριτάρι Ταϊτής (Tahitis Pearls)

 

Τέλος φοράει ένα δαχτυλίδι με δύο μαργαριτάρια ένα μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) και ένα μαργαριτάρι Ταϊτής (Tahitis Pearls) σε λευκό χρυσό με λευκά διαμάντια, ένα δαχτυλίδια σε λευκό χρυσό με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (SouthSea) σε λευκό χρυσό με λευκά και μαύρα διαμάντια

           

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Νάντια Κοντογεώργη και το περιοδικό OK! magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

 

Share: