Η Χαρά Βέρρα σε μια άκρως οικογενειακή φωτογράφιση στο ΟΚ!Magazine με κοσμήματα απο το Pearls Center

Η Χαρά Βέρρα φωτογραφίζεται με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center μαζί με τις δύο κόρες της στο περιοδικό ΟΚ! αυτής της εβδομάδας και μιλάει για τη ζωή της και  το Just the 2 of us ”j2us” που συμμετέχει με παρτενέρ τον Τρύφωνα Σαμαρά.

 

Η Χαρά Βέρρα φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (south sea) σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια, ένα κολιέ με Μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων θΘαλασσών μαζί με Ακόγια Μαργαριτάρια Ιαπωνίας και ένα δαχτυλίδι σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (south sea). Η Γωγώ φοράει πολύχρωμα βραχιόλια με Μπαρόκ Μαργαριτάρια,
Ταϊτής Μαργαριτάρια και Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (south sea) ενώ η Ντίνα φοράει ένα βραχιόλι από ατσάλι και μπαρόκ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (south sea).

 

special guest:

Βίκτωρας (@victoras_chatzou) & Εκτορας (@ektoraskastelorizios)

 

 

          

 

Η Χαρά Βέρρα φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με μαύρα διαμάντια και Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (south sea), ένα κολιέ με Μαργαριτάρια Ταϊτής και ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατιών με δύο Ακόγια Μαργαριτάρια και Μαργαριτάρι Ταϊτής .

 

   

 

 

 

Εδώ η Χαρά Βέρρα φοράει ένα κολιέ από φυσικά χρυσά Μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (south sea) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από φυσικά χρυσά μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (south sea) σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά και κίτρινα διαμάντια.

 

 

 

 

Σε αυτή τη φωτογραφία φοράει ένα μακρύ κολιέ με ημιπολύτιμες πέτρες Lappis και μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (south sea)  συνδυασμένο με μακριά σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων Μπαρόκ Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (south sea) και ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια, Μπλε Τοπαζ πέτρα και γκρι φυσικά Μαργαριτάρια. Η Γωγώ φοράει ένα μενταγιόν με ροζ αλυσίδα 14 καρατίων και ένα φυσικό Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (south sea).

   

 

Και τέλος φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με Μπαρόκ Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών (south sea) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και ένα κολιέ με ροζ φυσικά Μαργαριτάρια πλεγμένα με γκρί φυσικά Μαργαριτάρια. Η Γωγώ φοράει πολύχρωμα βραχιόλια με μπαρόκ Μαργαριτάρια, Ταϊτής Μαργαριτάρια και Μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (south sea) ενώ η Ντίνα φοράει ένα βραχιόλι από ατσάλι και μπαρόκ Μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (south sea).

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Χαρά Βέρρα και τις κόρες της Γωγώ & Ντίνα και το περιοδικό Οκ! που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση!

Share: