Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας

Τα Μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας είναι πραγματικά η πιο καλή και δημοφιλής επιλογή, εάν σκέφτεστε ένα ζευγάρι Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια ή ένα κομψό κολιέ με Μαργαριτάρια!

Παράγονται από το στρείδι Akoya Pearl Oyster που βρίσκεται κυρίως στην Ιαπωνία και στις τροπικές ζώνες της Νοτιανατολικής Ασίας. Είναι λαμπερά και το χρώμα τους κινείται μεταξύ λευκού, ασήμι και κρέμ.

Αν και τα Μαργαριτάρια Akoya μπορεί να φαίνονται εκπληκτικά παρόμοια σε εμφάνιση με τα Μαργαριτάρια γλυκού νερού, είναι πολύ διαφορετικά όταν τα δύο συγκρίνονται δίπλα-δίπλα. Τα Μαργαριτάρια Akoya φημίζονται για την απίστευτη λάμψη τους και θεωρούνται ως το κλασικό μαργαριτάρι που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει. Είναι πιο ομαλά και πιο στρογγυλά από τα Μαργαριτάρια γλυκού νερού.

Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας

Λόγω της αυξημένης ζήτησης και της έλλειψης φυσικών Μαργαριταριών Νοτίων Θαλασσών, Ιάπωνες καλλιεργητές στις αρχές του 20ου αιώνα αναζήτησαν εναλλακτικές μεθόδους καλλιέργειας θαλάσσιων μαργαριτοφόρων οστράκων. Τα πρώτα καλλιεργημένα Μαργαριτάρια εμφανίστηκαν στην κοσμηματοποιία στις αρχές του 1920. Με την πάροδο των ετών οι μέθοδοι καλλιέργειας τους αναπτύχθηκαν με αποτέλεσμα το φυσικό αυτό προϊόν να γίνει προσιτό και γνωστό στο ευρύ κοινό. Παρόλα αυτά ακόμα και σήμερα η καλλιέργειά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη και απαιτεί ελεγχόμενες συνθήκες παραγωγής.
Η εταιρεία μας μέσω αποκλειστικών συνεργασιών με φάρμες στο Nagasaki της Ιαπωνίας προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία από μεγέθη και ποιότητες σε φυσικά θαλάσσια Μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας.