Ο Τάκης Ζαχαράτος με τα κοσμήματα μας!

Στην Εκπομπή ”Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star Channel με τη Ζήνα Κουτσελίνη ο Τάκης Ζαχαρατός φοράει μια υπέροχη καρφίτσα φτερό από τη συλλογή μας με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό , ζαφείρια και μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής (εδώ)

Στο περιοδικό Hello! Greece σε μια συνέντευξη με αφορμή τη παράσταση που ανεβάζει στο θέατρο Παλλάς ”Cabaret” φοράει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Συγκεκριμένα ο Κύριος Ζαχαράτος φοράει ένα υπέροχο δαχτυλίδι με μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό δεκαοχτώ καρατίων και ένα δαχτυλίδι με Μπαρόκ μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών σε χρυσό δεκαοχτώ καρατίων με λευκά διαμάντια.

Μια καρφίτσα ”Καμέλια” με Λευκά Διαμάντια , Ζαφείρια και ‘Εντισον Μαργαριτάρι Γλυκού Νερού σε λευκό χρυσό δεκαοχτώ καρατίων καθώς και μια καρφίτσα ”Καμέο” Λευκά Διαμάντια με Ακόγια Μαργαριτάρια Ιαπωνίας σε χρυσό δεκαοχτώ καρατίων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Τάκη Ζαχαρατό , τη κυρία Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή του Star Channel ”Αλήθειες με τη Ζήνα” και το περιοδικό Hello! Greece που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτές τις υπέροχες συνεντεύξεις.

 

Share: