Η Μοναδική Έλενα Παπαρίζου με Κοσμήματα μας

Η Έλενα Παπαρίζου φοράει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

 

Εξαιρετική εμφάνιση με σκουλαρίκια με λευκά μαργαριτάρια South Sea, μαύρα και λευκά brilliant σε χρυσό 18Ct, καθώς επίσης και δαχτυλίδι με μαύρα brilliant και South Sea μαργαριτάρια σε χρυσό 18Ct.

Μια από τις καλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες με μεγάλες επιτυχίες και η μοναδική Ελληνίδα νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision για την Eλλάδα και κριτής σε ενa από τα μεγαλύτερα Show στο κόσμο το “Τhe Voice” επιλέγει να φορέσει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.


Μοναδικά σκουλαρίκια κρίκοι με μπλε ζαφείρια σε χρυσό 18Ct.

 

 

 

 

 

Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Tahitis και brilliant σε χρυσό 18Ct, σε μια πιο ροκ διάθεση

Στο ”The Voice” έκλεψε τη παράσταση τόσο με την αυθεντικότητας της, το χιούμορ της όσο και με τις μοναδικές εμφανίσεις της.

    
Μία μοναδική εμφάνιση με ένα μοναδικό κόσμημα , δαχτυλίδι Dragon σε χρυσό 18Ct μe μαργαριτάρι Tahitis και μαύρα brilliant.

  
Συνδυασμός κομψότητας και ροκ διάθεσης. Δαχτυλίδια με μαύρα μαργαριτάρια Tahitis kai λευκά brilliant σε χρυσό 18Ct

 

Ανάλαφρη διάθεση με κοσμήματα που κάνουν την διαφορά. Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι  μαύρα brilliant και μαργαριτάρι South Sea , καθώς επίσης δαχτυλίδι με διαμάντια σε κοπή baquette και μαργαριτάρι Akoya Ιαπωνίας σε silver απόχρωση όλα σε χρυσό 18Ct.

 
Σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας με λευκά brilliant σε χρυσό 18Ct. Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι Tahitis και λευκά brilliant σε λευκό χρυσό 18Ct, επίσης δαχτυλίδι με συνδυασμό απο δύο μαργαριτάρια Tahitis και σμαράγδια σε κίτρινο χρυσό 18Ct.

Στην νέα της δουλειά και κυκλοφορία του video clip για το τραγούδι ”Ετσι και ‘Ετσι”, εμπιστεύθηκε για ακόμη μια φορά τα κοσμήματα του Pearls Center φορώντας δαχτυλίδι με μαύρο μαργαριτάρι Tahitis και μαύρα brilliant καθώς και δαχτυλίδι με λευκά διαμαντια και μαργαριτάρι Tahitis,όλα σε χρυσό 18Ct.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλιπ (εδώ)

Καλεσμένη στην εκμπομπή “Στην υγειά μας βρε παιδιά”  με το Σπύρο Παπαδόπουλου με σκουλαρίκια κρίκους με μπλε ζαφείρια σε χρυσό 18Ct.
Μπορείτε να δείτε απόσπασμα από την εκπομπή (εδώ)


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Έλενα Παπαρίζου και τη στυλίστρια Άννα Ζιαζια που επέλεξαν τα κοσμήματα με μαργαριτάρια του Pearls Center για αυτές υπέροχες εμφανίσεις της.

Share: