Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια για το Ρεβεγιόν

Πόσες και πόσες φορές έχετε βρεθεί τελευταία στιγμή μπροστά στον καθρέφτη σας να αναρωτιέστε: «Τι σκουλαρίκια να φορέσω για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς;».  Είτε το πρόγραμμα έχει κάποιο πάρτι, είτε κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι, με λίγους καλούς καλεσμένους, η συγκεκριμένη βραδιά απαιτεί να λάμπετε σαν πριγκίπισσα και τα κατάλληλα σκουλαρίκια βοηθούν πολύ σε αυτό.

Στο Pearls Center θέλουμε να κάνουμε λίγο ποιο εύκολη την επιλογή. Γι’ αυτό σας δίνουμε μερικές ιδέες για να επιλέξετε ξεχωριστά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια.

 

Κλασσικό Ντύσιμο 

Για κλασσικό ντύσιμο θα σας προτείναμε μπαρόκ χρυσά ή λευκά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και διαμάντια. Τα South Seas Pearls είναι τα πλέον σπάνια και εντυπωσιακά μαργαριτάρια στον κόσμο. Εντυπωσιάζουν για το μέγεθος και την φινέτσα που έχουν.

           

 

Βρείτε μερικά από τα ωραιότερα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της συλλογής μας με South Seas Pearls πατώντας εδώ

 

Elegant Ντύσιμο

Αν το ντύσιμο που θα επιλέξετε δεν είναι τόσο κλασσικό  ούτε τόσο μοντέρνο, η ποιο safe επιλογή είναι τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας. Τα δημοφιλή μαργαριτάρια Akoya χαρακτηρίζονται από την κομψότητα τους που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

       

 

 

Στο Pearls Center μπορείτε να βρείτε τα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας δεμένα με λευκό ή κίτρινο χρυσό και λευκά διαμάντια. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει πατώντας εδώ.

 

Μοντέρνο Ντύσιμο

Αν η επιλογή σας για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι μοντέρνο ντύσιμο, τότε πρέπει οπωσδήποτε να δείτε την μεγάλη συλλογή μας σε σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, πολύχρωμες πέτρες και διαμάντια.

 

           

 

Είμαστε σίγουροι ότι ανάμεσα στα μαργαριταρένια σκουλαρίκια των συλλογών του Pearls Center μπορείτε να βρείτε αυτό που θα ταιριάξει άψογα με το ντύσιμο σας για το ρεβεγιόν και θα κάνει το πρόσωπο σας να λάμπει. Αλλά ακόμα και αν η επιθυμία σας ξεπερνά την μεγάλη γκάμα μας, μην απογοητεύεστε!

Στο Pearls Center, εκτός από έτοιμα σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, μπορείτε να σχεδιάσετε και να αποκτήσετε το δικό σας ονειρεμένο ζευγάρι. Τι πρέπει να κάνετε; Εσείς μόνο θα διαλέξετε τα μαργαριτάρια που σας ταιριάζουν και θα μας δώσετε το σχέδιο που θέλετε. Εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε το όνειρο σας πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, καλέστε μας ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας.

Share: