Η Τζένη Μπότση και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου με τα κοσμήματα μας

Τζένη Μπότση και Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Δύο ηθοποιοί που συναντιούνται φέτος τηλεοπτικά στη σειρά του ΑΝΤ-1 ”Πέτα τη Φριτέζα” φωτογραφίζονται μαζί για το Ok!magazine με τα κοσμήματα μας.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου φοράει ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό με γκρι μαργαριτάρια και λευκά διαμάντια συνδυασμένα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ρουμπίνια , λευκά διαμάντια, δέρμα σε ροζ χρυσό και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

     

  Η Τζένη Μπότση έχει συνδυάσει δύο δαχτυλίδια το ένα σε λευκό χρυσό με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών και ένα δαχτυλίδι με δύο μαργαριτάρια Ταϊτής και ένα μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών με λευκά διαμάντια σε ροζ χρυσό.

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου φοράει ένα κολιέ σε ροζ χρυσό με γκρίζα μαργαριτάρια, λευκά διαμάντια και ζαφείρια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό με γκρίζα μαργαριτάρια, λευκά διαμάντια και ζαφείρια

Επίσης η Νικολέτα Κοτσαηλίδου φοράει ένα κρεμαστό φούντα σε ροζ χρυσό με λευκά διαμάντια και ρουμπίνια.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Τζένη Μπότση και Νικολέτα Κοτσαηλίδου και το περιοδικό ΟΚ! Magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα το Pearls Center για αυτή την όμορφη φωτογράφηση.

Share: