Δαχτυλίδι Με Μαργαριτάρι ως Μονόπετρο. Νέα τάση ή σοφή επιλογή;

Είναι σύνηθες τα περισσότερα κείμενα μας να απευθύνονται στις αγαπημένες μας φίλες ή/και πελάτισσες, κάτι τέτοιο δε συμβαίνει τώρα όμως μιας και ό,τι ακολουθεί απευθύνεται κυρίως σε αγαπητούς Κυρίους που θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προσφέρουν το πολυπόθητο μονόπετρο στις συντρόφους τους. Αγαπητοί μας, μολονότι καλείστε να περπατήσετε σε έναν εντελώς νέο κόσμο για εσάς, μην ανησυχείτε είστε σε καλά χέρια. Όσοι από εσάς συνεπώς θέλετε όχι μόνο να διαφέρετε από την μαζική αγορά του απλού μονόπετρου αλλά και να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας με μια εντυπωσιακά μεγάλη πέτρα, δεν έχετε παρά να ακούσετε τους ειδικούς και να απολαύστε αυτό το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της πολυτέλειας και των κοσμημάτων προκειμένου να βρείτε το κατάλληλο μονόπετρο με Μαργαριτάρι για τη σύντροφο σας.

Με την επιλογή σας αυτή θα καταφέρετε να έχετε ένα πραγματικά εντυπωσιακό κόσμημα σε μια πολύ πιο συμφέρουσα τιμή από το κλασικό μονόπετρο με διαμάντια. Προκειμένου να βρείτε εξίσου εντυπωσιακά μονόπετρα χωρίς Μαργαριτάρια, μόνο με διαμάντια, θα πρέπει να ξεπεράσετε το ένα καράτι και η καθαρότητα να είναι άριστη κάτι που ανεβάζει σε δυσθεώρητα ύψη την τιμή. Συνεπώς ένα εντυπωσιακά μεγάλο Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών στολισμένο με διαμάντια μικρότερης κοπής μπριγιάν σε λευκόχρυσο 18Κ είναι μάλλον η ενδεδειγμένη επιλογή που συνδυάζει τα καλύτερα κι από τους δυο κόσμους.

R006: Ένα χαρακτηριστικό δείγμα ως επιβεβαίωση των παραπάνω. Εντυπωσιακό Μαργαριτάρι και διαμαντένιες καρδιές που επισφραγίζουν τα συναισθήματα σας. Μια ρομαντική επιλογή που σίγουρα θα λατρέψει και θα τη βολέψει για καθημερινή χρήση.

R060: Αυτό το δαχτυλίδι μόνο απαρατήρητο δεν θα περάσει. Αν θέλετε πραγματικά να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας και εκείνη να φωτιστεί με αμέτρητα διαμάντια και ένα σπάνιο Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών τότε αυτό το δαχτυλίδι πρέπει να γίνει δικό της. Ένα βασιλικό σχέδιο για πραγματικές βασίλισσες .

R077: Αν θέλετε να συνδυάσετε κομψότητα, ευκολία στην καθημερινή χρήση αλλά και εντυπωσιακό σχέδιο με διαπεραστικές πέτρες, τότε αυτό το δαχτυλίδι πρέπει να γίνει δικό της. Μια μοναδική επιλογή που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

R099: για να σας αρέσει αυτό το σχέδιο μάλλον είστε λάτρης του κλασσικού. Επιλέγοντας αυτό το δαχτυλίδι διασφαλίζετε πως, αφού είναι κλασικό σχέδιο, σίγουρα θα αρέσει στη σύντροφό σας. Έχετε ακόμα τη δυνατότητα να προσθέσετε κι άλλες πέτρες ή να μεγαλώσετε κι άλλο το Μαργαριτάρι κάνοντας το έτσι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

R161 : Διαμαντένιες καρδιές και εδώ ωστόσο σε μια πραγματικά σπάνια εκτέλεση . Τα λόγια δε χωράνε για να περιγράψουν σωστά και αντικειμενικά αυτό το σπάνιο δαχτυλίδι. Διαμάντια που έχουν κοπές καρδιάς και ένα μοναδικό Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών, σίγουρα είναι ικανά να στολίσουν και να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τα δάχτυλα της συντρόφου σας.

Pearls Center  7 Δαχτυλίδια μας ιδανικά για το γάμο σας και όχι μόνο!

 

 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, η εξειδίκευση μας στο PEARLS CENTER μας επιτρέπει την προσαρμογή όλων των σχεδίων στα μέτρα σας αλλά και τη δημιουργία κάποιου εντελώς νέου σχεδίου με βάση τις δικές σας επιθυμίες.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας και ανακαλύψτε την πολυτιμότερη και μεγαλύτερη συλλογή σε δαχτυλίδια με Μαργαριτάρια και βρείτε το ιδανικό για το ταίρι σας και την κατάλληλη περίσταση σας.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin