Πώς να Φορέσετε Κολιέ με Μαργαριτάρια στην Εργασία σας

Αν φοράτε το σωστό είδος κοσμήματος με μαργαριτάρια στην εργασία σας, μπορεί να σας βοηθήσει να σας δώσετε μια πιο εκλεπτυσμένη, αλλά και μοντέρνα νότα στην εμφάνιση σας. Ίσως στο παρελθόν είχατε την ιδέα ότι ένα κολιέ με μαργαριτάρια είναι λίγο συντηρητικό ή ντεμοντέ. Υπάρχουν όμως πολλά διαφορετικά σχέδια που θα σας κάνουν να αισθάνεστε υπέροχα καθώς θα τα φοράτε ακόμα και στο γραφείο σας!

Οι γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούν να έχουν μια σύγχρονη εμφάνιση στην εργασία τους, όταν φοράνε το σωστό είδος κολιέ με μαργαριτάρια. Ακολουθώντας τις οδηγίες μας θα δημιουργήσετε μια απλή, αλλά κομψή εμφάνιση στην εργασία, που θα αγαπήσουν οι φίλοι και οι συνεργάτες σας.

Το πόσα κοσμήματα φοράτε κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας εξαρτάται από το είδος της δουλειάς που κάνετε. Εξαρτάται επίσης από το είδος της εικόνας που θέλετε να προβάλλετε στους γύρω σας. Επιπλέον, πρέπει να εξετάσετε εάν η εταιρεία για την οποία εργάζεστε έχει αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα, που πρέπει να ακολουθηθεί και περιλαμβάνει τη χρήση κοσμημάτων.

Πώς να φοράτε ένα κολιέ με μαργαριτάρια στην εργασία σας

Όπως γνωρίζετε ήδη, τα μαργαριτάρια (πέρλες) μπορούν πραγματικά να δώσουν μια αύρα κομψότητας και εκλεπτυσμένης γοητείας σε οποιοδήποτε ρούχο. Το σωστό είδος κολιέ με μαργαριτάρια μπορεί επιπλέον να προσθέσει έναν υπαινιγμό ανωτερότητας στο ντύσιμο σας.

Αλλά αν θέλετε να φορέσετε μαργαριτάρια την ώρα της εργασίας, τότε επιλέξτε πιο απλά κομμάτια. Φορώντας κολιέ με ένα μαργαριτάρι θα σας βοηθήσει να δώσετε στο ντύσιμό σας μια πιο minimal γραμμή. Επίσης, μην διαλέξετε ένα μαργαριτάρι που είναι πολύ μεγάλο, αν θέλετε να είστε διακριτική.  Φορώντας ένα τέτοιο κολιέ, θα είστε σίγουρη ότι θα συμπληρώσει το ντύσιμό σας, αντί να το εξουδετερώσει.

Αν πάλι πρέπει να φορέσετε ένα κοστούμι, τότε προτιμήστε ένα κολιέ με μια σειρά μεσαία σε μέγεθος μαργαριτάρια. Επίσης, φορέστε το κοστούμι με μια κρεμ ή λευκή μπλούζα με ανοικτό λαιμό. Φορώντας έναν κλασσικό κολιέ με μαργαριτάρια έχετε ένα θαυμάσιο αξεσουάρ για κάθε είδους ρούχα στην εργασία. Ωστόσο, αν θέλετε να δώσετε μια πιο σύγχρονη essence στην εμφάνιση σας, τότε επιλέξτε κολιέ από χρυσό και πέρλες ή κολιέ από ασήμι και πέρλες.

Το υπέροχο με τα μαργαριταρένια κολιέ είναι ότι μπορείτε να τα φορέσετε κάθε μέρα, αν θέλετε. Απλά συνδυάζοντάς τα με διαφορετικά ρούχα και με άλλα κοσμήματα, μπορεί να σας βοηθήσει να αλλάξετε εντελώς την εμφάνισης σας.

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικούς κανόνες για το πως μπορεί να φορεθεί ένα κολιέ με πέρλες στην εργασία.

Τρεις κανόνες για φορέσετε κολιέ με μαργαριτάρια στην εργασία

Ακόμα κι αν ίσως θεωρείτε εύκολο να βρείτε ένα μαργαριταρένιο κολιέ για εσάς, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το κομμάτι που έχετε επιλέξει δεν είναι πάντα κατάλληλο για να φορεθεί στην εργασία. Για να σας βοηθήσουμε, θα παραθέσουμε τρεις κανόνες που πρέπει να έχετε κατά νου, όταν θα αποφασίσετε τι είδους στυλ κολιέ με μαργαριτάρια είναι σωστό να φορέσετε στην εργασία σας.

Κρατήστε το κλασικό

Είναι συχνά καλύτερο να περιοριστείτε σε ένα κλασικό κόσμημα με μαργαριτάρια. Ένα φανταχτερό κολιέ με πέρλες που ταιριάζει με σκουλαρίκια και βραχιόλι είναι πιθανώς καλύτερο για μια βραδινή έξοδο από ότι για μια μέρα στο γραφείο. Μπορεί να δείχνει αταίριαστο με το περιβάλλον εργασίας σας.

Το απλό είναι καλύτερο

Ένα μακρύτερο κολιέ -ακριβώς όπως ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με μαργαριτάρια μπαρόκ- μπορεί να αποσπάσει την προσοχή των συνομιλητών σας. Αντ ‘αυτού, πηγαίντε καλύτερα σε πιο απλά κλασικά κομμάτια, όπως ένα κολιέ με Akoya μήκους 16 με 17 ίντσες και μαργαριτάρια διαμέτρου μεταξύ 5mm και 8mm.

Όσον αφορά το χρώμα, θα μπορούσατε να επιλέξετε να φορέσετε λευκές μαργαριτάρια. Αν θέλετε να προσθέσετε μια πιο θηλυκή αφή στην εμφάνιση σας, διαλέξτε κολιέ που περιλαμβάνουν μαργαριτάρια σε αποχρώσεις του κρεμ, του ροζ ή του βιολετί. Οι χρωματιστές πέρλες θα βοηθήσουν πραγματικά να ζωντανέψει το λευκό πουκάμισο που φοράτε στην εργασία σας.

Όλα αυτά τα κολιέ θα σας βοηθήσουν να δείξετε την προσωπικότητά σας κρατώντας ταυτόχρονα την εμφάνισή σας κατάλληλη για την περίσταση.

Η ασφάλεια είναι σημαντική

Υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα, όπως εκείνοι που εργάζονται σε νοσοκομεία ή χειρίζονται επικίνδυνο εξοπλισμό, που δεν επιτρέπεται να φορούν κοσμήματα. Γι ‘αυτό είναι ζωτικής σημασίας πριν να φορέσετε το όμορφο κολιέ σας να διαπιστώσετε αν η πολιτική της εταιρείας επιτρέπει να φορεθούν κοσμήματα με μαργαριτάρια.

Στην περίπτωση που επιτρέπονται,  το μήκος του κολιέ είναι ζωτικής σημασίας, αλλά και το σχήμα, το μέγεθος και το χρώμα των μαργαριταριών που θα φορέσετε. Επίσης φροντίστε, αν το κολιέ σας έχει κούμπωμα, αυτό να είναι ασφαλείας, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστα ατυχήματα.

Εδώ στο Pearls Center, έχουμε μια φανταστική συλλογή από κολιέ με μαργαριτάρια για να διαλέξετε αυτό που ονειρεύεστε. Επιπλέον, έχουμε μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων με μαργαριτάρια για κάθε είδους περίσταση. Θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερα; Επισκεφθείτε μας στο Pearls Center και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κόσμημα που σας ταιριάζει!

Share: