Κοσμήματα στην παραλία; Γιατί όχι!

Ο καιρός επιτάσσει συχνές επισκέψεις στη Θάλασσα με τους βαθμούς να ξεπερνάνε συχνά τους 35 πλέον. Πολλές αναγνώστριες και φίλες μας θα αναρωτιούνται ποιο είναι το κατάλληλο αξεσουάρ για την παραλία και πώς μπορούν να συνδυαστούν τα υπέροχα μαργαριτάρια με την επίσκεψη αυτή.
Κορίτσια είστε σε καλά χέρια και σας έχουμε την απάντηση! Βάζουμε πίσω στη μπιζουτιέρα τα μεγάλα και βαριά μαργαριταρένια κοσμήματα και ας πάρουμε μερικές ιδέες παρακάτω από καθημερινά αξεσουάρ και κοσμήματα που μπορούν να φωτίσουν την καλοκαιρινή εξόρμηση μας.

Αρχίζοντας με τα Σκουλαρίκια πριν σας δείξουμε τις δικές μας επιλογές, βεβαιωθείτε πως τα κουμπώματα σας είναι αρκετά σφιχτά και οι πέτρες καλά στερεωμένες. Πάντα κομψά σκουλαρίκια είναι οι κλασσικές φούσκες που μπορούν να φορεθούν ολόκληρη τη μέρα ακόμα και στη θάλασσα. Μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε εναλλακτικά σχέδια μας με φίλντισι σε 14Κ χρυσό και πιο νεανικά και γραμμικά σχέδια ιδανικά για το καλοκαίρι. Τέλος αν βρεθείτε σε κάποιο high end beach bar κάποιου ξενοδοχείου για απογευματινό cocktail και μπάνιο, μπορείτε να δοκιμάσετε κάποιο κρεμαστό σχέδιο μας σε τιτάνιο ή ασήμι με πολύτιμους λίθους ή φυσικά υλικά όπως δέρμα.

Περνώντας στα δαχτυλίδια, σχέδια με μπαρόκ μαργαριτάρια σε ματ χρυσό με επιρροές από αρχαιοελληνικά σχέδια είναι τα κατάλληλα για να εντυπωσιάσετε τους παρευρισκόμενους. Εάν πάλι προτιμάτε να κρατήσετε πιο χαμηλά τους τόνους σας προτείνουμε κάποιο ασημένιο δαχτυλίδι με Mabe μαργαριτάρι ή κομψά δαχτυλίδια σε 14Κ χρυσό πιο ελαφριά με νεανικά σχέδια και μικρότερα μαργαριτάρια.

 

Το αγαπημένο μας σημείο που μπορείτε να εστιάσετε ωστόσο είναι ο λαιμός. Πανέμορφα μενταγιόν σε 14Κ χρυσό με μαργαριτάρια ή φίλντισι. Σκέτα διάτρητα στρογγυλά λευκά μαργαριτάρια Edison ή Μπαρόκ εντυπωσιακά με το μέγεθος τους είναι τα κατάλληλα για να προσθέσετε την απαιτούμενη λάμψη. Εναλλακτικά αν χρειάζεστε κάτι πιο μοναδικό επιλέξτε μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών με 18Κ χρυσό καπελάκι. Αν έχετε πιο funky και νεανική διάθεση, οι σειρές μας με μικρά μπαρόκ μαργαριτάρια και πολύχρωμες πέτρες σε μικρό μήκος κοντά στο λαιμό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε για το στυλ σας.        

Κλείνοντας, μην παραλείψετε να προσθέσετε βραχιόλια στις επιλογές σας. Ατσάλινα βραχιολάκια με μπαρόκ μαργαριτάρια ή Σαμπάλα με διάφορες πέτρες και μαργαριτάρια είναι τα κατάλληλα για τις σπορτίφ εφορμήσεις σας.

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και καλές εξορμήσεις!

Share: