Δώρα Χριστουγέννων από το Pearls Center (Μέρος 3ο)

Τρίτο και ίσως το πιο πολυαναμενόμενο μέρος με τα δώρα Χριστουγέννων, αυτά προς τις συζύγους… Τα κοσμήματα προς τις συζύγους πρέπει να είναι εκλεπτυσμένα, πολύτιμα και μελετημένα έτσι ώστε να ταιριάζουν στο στυλ και την καθημερινότητα τους.
Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε με κάτι άλλο από τα δαχτυλίδια. Ένα σχέδιο με εντυπωσιακό Μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών και πολύτιμα διαμάντια όπως το R301 θα την κάνει να δακρύσει από χαρά. Στο συγκεκριμένο μοντέλο όχι μόνο το Μαργαριτάρι είναι πραγματικά σπάνιο αλλά πρέπει κανείς να θαυμάσει από κοντά και την καθαρότητα και τη λάμψη από τα δύο διαμάντια στα οποία ακουμπά. Εάν πάλι έχετε δει πως η σύζυγος σας αγαπάει τα χρώματα μπορείτε να προμηθευτείτε κάποιο σχέδιο μας με Ρουμπίνια όπως το R263 που ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχέδιο και την ευκολία του ακόμα και στην καθημερινή χρήση. Ο κίτρινος χρυσός του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού άλλωστε είναι πάντα κλασικός και σίγουρα θα ταιριάξει με πολλά κοσμήματα που ήδη έχει. Τέλος αν έχετε καταλάβει πως η σύζυγος σας θέλει να διαφέρει με τη διακριτικότητα και τη φινέτσα της, τότε κάποιο σχέδιο με Baby Ακόγια όπως το R288 σε κλασικό σχέδιο βέρας με διαμάντια μπριγιάν περιμετρικά, θα την κάνει να το φορά καθ’ολη τη διάρκεια της μέρας και το μυαλό της να είναι μονίμως σε εσάς !

Ένα από τα συνηθέστερα δώρα κατά την περίοδο των εορτών είναι και τα Σκουλαρίκια. Η συλλογή μας μετρά παραπάνω από 150 ετοιμοπαράδοτα ζευγάρια. Για την περίσταση μπορούμε να προτείνουμε το πραγματικά κομψό και αγαπημένο μας μοντέλο E194 θα της επιτρέψει να έχει ουσιαστικά δύο σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια σε ένα. Όποτε η σύζυγος σας θελήσει μπορεί να φορέσει μόνο του και ξεχωριστά το μέρος με το μέταλλο και τα διαμάντια χωρίς τα Μαργαριτάρια, καρφωτά πάνω στο αυτί. Όταν η περίσταση ή η διάθεση της το επιτρέπουν, μπορεί να προσθέσει και το μέρος με τα Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών που κρέμονται ακριβώς από κάτω. Εάν ωστόσο τις αρέσουν οι πολύχρωμες πέτρες και τα πιο κλασικά σχέδια, τότε μοντέλα όπως το E225 θα την ξετρελάνει με διαπεραστικούς Αμέθυστους και διαμάντια εκτός από τα Μαργαριτάρια. Τέλος για τις λάτρεις του ρόζ χρυσού σχέδια με παραμάνα όπως το E179 σε ρομαντικό ύφος με κορδέλες από διαμάντια θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω της.

Για τους κυρίους που αγαπάνε να βλέπουν το απόλυτο και το διαχρονικό πάνω στις συζύγους τους, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα συγκλονιστικά κολιέ με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών. Για όσες κυρίες έχουν ήδη στην κατοχή τους τα κλασικά λευκά Μαργαριτάρια μας, προτείνουμε τα σπάνια σε φυσικούς χρωματισμούς πολύχρωμα κολιέ μας, ενώ για τις κυρίες που ανακαλύπτουν τώρα τον πολύτιμο κόσμο του μαργαριταριού η αρχή πρέπει να γίνει με ένα αλαβάστρινο κατάλευκο κολιέ με Μαργαριτάρια που μόνο στο Pearls Center θα βρει κανείς.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας προς τη σύζυγό σας για δώρο Χριστουγέννων, στο Pearls Center θα βρείτε την κατάλληλή επιλογή που θα την ξετρελάνει και θα της χαρίσει στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Εμείς με τη σειρά μας, θα ευχηθούμε καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin