Δώρα Χριστουγέννων από το Pearls Center (Μέρος 2ο)

Το πρώτο μέρος από το πολύ-θεματικό αφιέρωμα μας για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα από το Pearls Center που αφορούσε στα δώρα προς την οικογένεια, έχει ήδη δημοσιευθεί και το έχετε διαβάσει. Όπως υποσχεθήκαμε ακολουθεί το δεύτερο μέρος. Παρακάτω θα βρείτε επιλογές δώρων για τη φίλη ή την κοπέλα σας που έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή σας και αξίζουν το κάτι διαφορετικό. Συνεπώς ένα κόσμημα με Μαργαριτάρια είναι και το ιδανικό για την περίσταση.
Εάν η φίλη σας έχει μια προτίμηση στα καθημερινά και απλά σκουλαρίκια, θα προτείναμε κάποιο από τα μοντέλα μας με Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας και διακριτικά διαμάντια με  μπαγκέτες ή μπριγιάν κοπές σε χρυσό 18Κ. Μοντέλα όπως τα E025-30-38 είναι τα ιδανικά για μια casual αλλά πάντα κομψή εμφάνιση τόσο στη δουλειά όσο και στην απογευματινή βολτα. Τα διαμαντένια στοιχεία δίνουν την απαραίτητη λάμψη και τα αψεγάδιαστα Μαργαριτάρια μας Ακόγια Ιαπωνιας, ίσως τα καλύτερα που μπορεί κανείς να βρει αυτή τη στιγμή στην αγορά, εγγυώνται τη διαχρονικότητα του επιλεγμένου κοσμήματος.

Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου σκουλαρίκια με μαργαριτάρια

Εναλλακτικά, εάν προτιμήσετε κάποιο δαχτυλίδι κρατήστε τους τόνους πιο χαμηλά. Ένα απλό σχέδιο με Μπαρόκ Μαργαριτάρι Νοτίων θαλασσών όπως το R129 που συνδυάζει την κλασσική βέρα με το μοντέρνο σχέδιο είναι ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Ακόμα μπορείτε να διαλέξετε κάποιο σχέδιο από τη συλλογή μας με Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας που πραγματικά θα την μαγέψουν. Baby Ακόγια Μαργαριτάρια με πανέμορφες πολύχρωμες και πολύτιμες πέτρες όπως Τοπάζ ή Αμέθυστοι σε χρυσό 18Κ θα δώσουν τον απαραίτητο ρομαντισμό στο δώρο σας.
Τέλος, αν θέλετε να δώσετε ένα σαφές μήνυμα με το δώρο σας, μπορείτε να διαλέξετε το μοντέρνο δαχτυλίδι μας που με το χρυσό σχέδιο του αναγράφει ‘’ LOVE ‘’ .

Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου δαχτυλίδι με μαργαριτάρι Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου δαχτυλίδια με μαργαριτάρια

Ολοκληρώνοντας, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τα σικάτα και πάντα πολυτελή μενταγιόν μας. Ίσως την καλύτερη εφαρμογή ενός και μόνο Μαργαριταριού Νοτίων θαλασσών που προσδίδει απόλυτο κύρος και κομψότητα. Μοντέλα όπως τα P009-14-53 συνδυάζουν πολυτέλεια και ρομαντισμό. Δεν θα ήταν υπερβολή να σας παροτρύναμε να έρθετε να δείτε από κοντά αυτά τα αψεγάδιαστα Μαργαριτάρια που αυτά τα μενταγιόν διαθέτουν.

Δώρο Χριστουγέννων για την κοπέλα μου

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για το δώρο προς τη φίλη/σύντροφο σας, το καταρτισμένο προσωπικό και η ατέλειωτη συλλογή μας θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Μείνετε συντονισμένοι για το τρίτο μέρος που έρχεται με δώρα προς τη σύζυγο!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin