Tips για να Αγοράσετε τα Πρώτα σας Μαργαριτάρια

Τα μαργαριτάρια είναι ξεχωριστά, αριστοκρατικά, μοναδικά. Στον λαιμό, στα αυτιά, στους καρπούς ή στα δάχτυλα,τα κοσμήματα με μαργαριτάρια είναι μια δήλωση κομψότητας και ένδειξη καλού γούστου. Στο παρελθόν, ο μόνος τρόπος που μπορούσε κανείς να αγοράσει καλλιεργημένα μαργαριτάρια ήταν σε μια ακριβή μπουτίκ κοσμημάτων. Όμως όλα αυτά άλλαξαν με την έλευση των διαδικτυακών αγορών. Η γεωγραφική θέση δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, οι online αγορές έχουν γίνει ευκολότερες και πιο βελτιωμένες. Σήμερα, η αγορά κοσμημάτων από μαργαριτάρια μέσω Διαδικτύου είναι μια απλή διαδικασία – μερικά κλικ σε έναν ιστότοπο κοσμημάτων με μαργαριτάρια και στη συνέχεια παραλαβή των πολύτιμων αξεσουάρ σας ταχυδρομικώς.

Η αγορά καλλιεργημένων μαργαριταριών στο Διαδίκτυο είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με μια μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων από μαργαριτάρια, οι διαδικτυακοί εξειδικευμένοι λιανοπωλητές μαργαριταριών, όπως το Pearls Center, είναι σε θέση να προσφέρουν όμορφα μαργαριτάρια σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ωστόσο, για εσάς που θέλετε να αγοράσετε το πρώτο σας μαργαριταρένιο κόσμημα χρειάζονται μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα τον συναρπαστικό κόσμο των θησαυρών αυτών της θάλασσας. Με τις παρακάτω συμβουλές σίγουρα θα κάνετε την πιο σωστή και ποιοτική επιλογή.

Καθορίστε τον προϋπολογισμό σας

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε το πρώτο σας μαργαριταρένιο κόσμημα μέσα από το Διαδίκτυο είναι να καθορίσετε πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε. Τα καλά κοσμήματα από μαργαριτάρια είναι διαθέσιμα σε διάφορες τιμές, για όλα τα πορτοφόλια. Επομένως, έχοντας μια σαφή ιδέα για το πόσα θέλετε να ξοδέψετε για την αγορά μαργαριταριών σας θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την αναζήτησή σας για τα καλύτερα και πιο προσιτά μαργαριτάρια για εσάς.

μαργαριτάρια

Μάθετε για τα μαργαριτάρια σας

Η κατανόηση των διαφορετικών τύπων καλλιεργημένων μαργαριταριών που διατίθενται στην αγορά είναι το κλειδί για οποιαδήποτε αγορά κοσμήματος με μαργαριτάρια. Υπάρχουν τέσσερις κύριοι τύποι καλλιεργημένων μαργαριταριών που μπορείτε να εξετάσετε πριν προβείτε σε αγορά. Κάθε τύπος έχει τη δική του ομορφιά και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και φυσικά ανάλογες τιμές

  • Πέρλες γλυκού νερού – μια προσιτή επιλογή που δεν συμβιβάζεται με την ομορφιά ή την κομψότητα. Τα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι διαθέσιμα σε μια σειρά από φυσικά χρώματα (λευκό, ροζ, ροδακινί και λεβάντα) και μεγέθη.
  • AkoyaPearls – αγαπήθηκαν για την υπέροχη λάμψη και το συμμετρικά στρογγυλό σχήμα τους. Ουσιαστικά, είναι η πεμπτουσία του καλλιεργημένου μαργαριταριού. Τα κλασικά μαργαριτάρια Akoya είναι λευκά με ροζ αποχρώσεις.

  • Μαργαριτάρια Ταϊτής – αινιγματικά και εντυπωσιακά, αυτά τα μαύρα μαργαριτάρια είναι η ενσάρκωση της κομψότητας και της φινέτσας. Είναι διαθέσιμα σε μια σειρά φυσικών χρωμάτων, όπως σκούρο έως ανοιχτό γκρι, με υπέροχους τόνους ή δευτερεύοντα χρώματα όπως πράσινο, μπλε, μελιτζανί, κερασί ή ακόμα και συνδυασμό χρωμάτων που συγκλονίζουν

  • South Sea Pearls – λαμπερά και κομψά, τα μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας είναι συνώνυμα της πολυτέλειας. Τα μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας μπορούν να φτάσουν τα 20 mm ή και μεγαλύτερα μεγέθη και διατίθενται σε μια σειρά από φυσικά χρώματα, από ασημί λευκό έως βαθύ χρυσό.

Βρείτε ένα αξιόπιστο κατάστημα που ειδικεύεται στα μαργαριτάρια

Αυτό είναι ίσως το πλέον σημαντικό βήμα στο ταξίδι αγοράς μαργαριταριών στο Διαδίκτυο. Η αγορά κοσμημάτων μέσω Ίντερνετ είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Ωστόσο, αυτή η ίδια ευκολία μπορεί να δυσκολέψει τη διαδικασία καθώς, σε αντίθεση με τα διαμάντια, τα μαργαριτάρια δεν έχουν ένα παγκοσμίως αποδεκτό σύστημα ταξινόμησης. Επιπλέον, τα μαργαριτάρια είναι εμφανώς δύσκολο να φωτογραφηθούν επακριβώς. Έτσι,  υπάρχουν πολλοί αδίστακτοι διαδικτυακοί πωλητές που μπορούν να επωφεληθούν από την ελλιπή γνώση εκείνων που επιθυμούν να αγοράσουν μαργαριτάρια για πρώτη φορά. Χωρίς εμπειρία, μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί και να αγοράσει πιο ακριβά μαργαριτάρια χαμηλότερης ποιότητας.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε μια τέτοια δυσμενή αγορά, είναι να απευθυνθείτε  σε αξιόπιστους ειδικούς ή κοσμηματοπωλεία που δραστηριοποιούνται και στο Διαδίκτυο. Επίσης, αυτοί οι εξειδικευμένοι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής έχουν μια μεγάλη και αφοσιωμένη πελατεία και τα κοσμήματα τους με μαργαριτάρια έχουν παρουσιαστεί σε πληθώρα εκδηλώσεων όπως πασαρέλες, φωτογραφήσεις κλπ. Το πιο σημαντικό, έχουν τη φήμη της ακεραιότητας και της φερεγγυότητας. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι τρόποι για να προσδιορίσετε εάν ένας διαδικτυακός πωλητής μαργαριταριών είναι αξιόπιστος: Και αυτός δεν είναι άλλος από την πολιτική επιστροφών. Πράγματι, οι αξιόπιστοι διαδικτυακοί κοσμηματοπώλες μαργαριταριών πιστεύουν στη διαφάνεια και έχουν μια σαφώς διατυπωμένη και κατανοητή πολιτική όταν χρειάζεται ένα κόσμημα να επιστραφεί. Για παράδειγμα, ένα έγκυρο διαδικτυακό κατάστημα μαργαριταρένιων κοσμημάτων προσφέρει ένα πολύ γενναιόδωρο «παράθυρο» επιστροφών μετά την πώληση.

Επίσης, σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η πολιτική αποστολής: Οι καθιερωμένοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές κοσμημάτων με μαργαριτάρια έχουν μια πολιτική αποστολής που προσφέρει διαφορετικές επιλογές για αποστολή σε ολόκληρη τη χώρα. Επίσης, οι επίλεκτοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές μαργαριταριών προσφέρουν δωρεάν αποστολή ανεξάρτητα από την περιοχή παράδοσης. Άλλες σημαντικές λεπτομέρειες για τη σωστή επιλογή του διαδικτυακού καταστήματος μαργαριταριών είναι το πιστοποιητικό γνησιότητας για κάθε κόσμημα. Επιπλέον, ένα αξιόπιστο κατάστημα μαργαριταριών στο Διαδίκτυο διευκολύνει τον πελάτη ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους και να λάβει κάθε πληροφορία που χρειάζεται προτού προβεί σε αγορά.

Στο Pearls Center, το πλέον εξειδικευμένο κατάστημα στην Ελλάδα για την πώληση μαργαριταριών, διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία ώστε η αγορά του πρώτου σας μαργαριταρένιου κοσμήματος να είναι μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία.

Share: