Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού

Τα στρογγυλά μας καλλιεργημένα Μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι ένα εξαιρετικό, προσιτό δώρο άριστης ποιότητας.

Σε αντίθεση με τα Μαργαριτάρια γλυκού νερού σε σχήμα ρυζιού, αυτά τα Μαργαριτάρια είναι κυρίως στρογγυλά και μοιάζουν πολύ με Μαργαριτάρια Akoya όταν φοριούνται, αλλά είναι διαθέσιμα σε πιο προσιτή τιμή.

Τα περισσότερα Μαργαριτάρια γλυκού νερού παράγονται στην Ιαπωνία, στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι προϊόν μιας πολύπλοκης διαδικασίας, αποδίδοντας πολλά Μαργαριτάρια σε κάθε συγκομιδή. Αυτά τα πολύτιμα Μαργαριτάρια υψηλής αξίας, τα προσφέρουμε είτε μεμονωμένα είτε τοποθετημένα σε χρυσά κοσμήματα 14 και 18 καρατίων

Τα Μαργαριτάρια γλυκού νερού μπορούν να δημιουργηθούν σε ένα φάσμα χρωμάτων. Πολλά δημοφιλή χρώματα όπως άσπρα, ροζ, πορτοκαλί και άλλα παστέλ μπορούν να επιτευχθούν με φυσικά μέσα, όπως η γενετική των μαργαριταριών, η σίτιση και η ποσότητα και ο τύπος των ιχνοστοιχείων στο περιβάλλον της φάρμας.

.

Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού

Μια άλλη ευρέως αποδεκτή πρακτική επεξεργασίας είναι η ακτινοβολία των Μαργαριταριών γλυκού νερού, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο χρώμα. Συχνά χρησιμοποιείται και για να δημιουργηθεί ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα. Τα χρώματα των Μαργαριταριών συνήθως επιλέγονται βάσει της επιδερμίδα και το ντύσιμο του πελάτη.