Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού 2018-01-09T21:18:41+00:00

Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού

Τα στρογγυλά μας καλλιεργημένα μαργαριτάρια γλυκού νερού είναι ένα εξαιρετικό, προσιτό δώρο καλής ποιότητας.

Σε αντίθεση με τα μαργαριτάρια γλυκού νερού σε σχήμα ρυζιού, αυτά τα μαργαριτάρια είναι κυρίως στρογγυλά και μοιάζουν πολύ με μαργαριτάρια Akoya όταν φοριούνται, αλλά είναι διαθέσιμα για πολύ χαμηλότερη τιμή.

Τα περισσότερα μαργαριτάρια γλυκού νερού παράγονται στην Ιαπωνία, στην Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες σε περιορισμένη κλίμακα. Είναι προϊόν μιας πολύπλοκης διαδικασίας, αποδίδοντας πολλά μαργαριτάρια σε κάθε συγκομιδή. Για να προσφέρουμε αυτά τα μαργαριτάρια εξαιρετική αξίας, τα προσφέρουμε είτε μεμονομένα είτε τοποθετημένα σε χρυσά κοσμήματα 14k και 18k.

Τα μαργαριτάρια  γλυκού νερού μπορούν να δημιουργηθούν σε ένα φάσμα χρωμάτων. Πολλά δημοφιλή χρώματα – άσπρα, ροζ, πορτοκαλί και άλλα παστέλ – μπορούν να επιτευχθούν με φυσικά μέσα, όπως η γενετική των μαργαριταριών, το τι τρώνε και η ποσότητα και ο τύπος των ιχνοστοιχείων στο περιβάλλον της φάρμας. Μια άλληευρέως αποδεκτή πρακτική επεξεργασίας είναι η ακτινοβολία των μαργαριταριών γλυκού νερού, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο χρώμα.  Συχνά χρησιμοποιείται και για να δημιουργηθεί ένα πιο ομοιόμορφο χρώμα. Τα χρώματα των μαργαριταριών θα πρέπει πάντα να επιλέγονται σύμφωνα της επιδερμίδα και το ντύσιμο του πελάτη.