Η Ρένα Μόρφη στο βίντεο κλίπ της Σούλης Ανατολή ‘Όταν σου χορεύω’ φοράει κοσμήματα μας

Στο βίντεο κλίπ της Σούλης Ανατολή ‘Όταν σου χορεύω’ φοράνε κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Η Ρένα Μόρφη που έχει υιοθετήσει την περσόνα ‘Σούλη Ανατολή’ προς τιμήν της γιαγιάς της, έκλεψε τις εντυπώσεις με το καινούργιο της τραγούδι και βίντεο κλίπ.

Όταν σου χορεύω’σε μουσική και στίχους του Φοίβου Δεληβοριά.

Ένα όμορφο τραγούδι το οποίο μάλιστα έχει κι ένα ρετρό video, το οποίο αξίζει να το παρακολουθήσει κανείς.

Η ιδιαίτερη σκηνοθετική ματιά του Αντώνη Αγγελόπουλου, σε συνδυασμό με το σενάριο και την ρετρό αισθητική του βίντεο κλιπ, κέρδισαν το κοινό μεταφέροντας το σε εποχές παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ξεκινά ως ταινία του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου: Η Μίνως ΕΜΙ παρουσιάζει. Το βίντεο εκτυλίσσεται σε μια ταβέρνα εποχής με τραγουδίστρια της πίστας τη Σούλη Ανατολή. Ρομαντισμός, φλέρτ, τσαμπουκάς στο τέλος με καβγάδες και σπασίματα.

Μπορείτε να δείτε το βίντεο κλίπ (εδώ)

 

Συγκεκριμένα η κυρία Ρένα Μόρφη φοράει ένα υπέροχο ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια Νοτίων Θαλασσών με λευκά διαμάντια σε κίτρινο χρυσό δεκαοχτώ καρατίων. Επίσης διάλεξε τρία δαχτυλίδια με κίτρινο χρυσό, λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών

     

 

 

Επίσης η κυρία Ρομίνα Κατσικιάν φοράει ένα υπέροχο ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια Νοτίων Θαλασσών με λευκά διαμάντια σε κίτρινο χρυσό δεκαοχτώ καρατίων.

Και κολιέ με μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών σε διάφορα μεγέθη.

  

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Ρένα Μόρφη και Ρομίνα Κατσικιάν που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτό το υπέροχο βίντεο

Share: