Η δημοσιογράφος Ροδούλα Λουλουδάκη με κοσμήματα μας, βραβεύτηκε από την πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το Ίδρυμα Μπότση απένειμε την Πέμπτη τα δημοσιογραφικά βραβεία στους συντάκτες οι οποίοι διακρίθηκαν για την εργασία τους, την χρονιά που πέρασε.Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η τελετή στο Ζάππειο – Συλλογικό  βραβείο προς όλους τους υγειονομικούς συντάκτες της χώρας

Μια μεγάλη τιμή για την εφημερίδα Ροδιακή  και τη δημοσιογράφο της Ροδούλα Λουλουδάκη, επετεύχθη την Πέμπτη 26 Μαΐου με τη βράβευση της δημοσιογράφου, με ένα από τα βραβεία του Ιδρύματος Μπότση, για τα έτη 2020-2021.

Σε μια λαμπρή τελετή στο περιστύλιο του Ζαππείου, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, απένειμε βραβείο στη Ροδούλα Λουλουδάκη «για την επιτυχή δημοσιογραφική της πορεία στην προβολή και ανάδειξη κοινωνικών θεμάτων, στην ημερήσια εφημερίδα «Ροδιακή της Ρόδου».

Παρόντες ηταν υπουργοί, βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Παππάς ενώ από την περιοχή μας παρευρέθηκαν και οι Δημήτρης Γάκης και Γιωργος Νικητιάδης, ο περιφερειάρχης Αττικής, ο δήμαρχος Αθηναίων, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επίσημοι προσκεκλημένοι, οι πρόεδροι των Ενώσεων Συντακτών και όλων των δημοσιογραφικών οργάνων ενώ χαιρετισμούς απηύθηναν ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Μπότση Πάνος Καραγιάννης,η πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ ´Ελενα Ριζεάκου και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Αξίζει να τονιστεί ότι για τη διετία κατατέθηκαν 200 υποψηφιότητες, ακόμα και Ελλήνων δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό γι αυτό το έργο της γνωμοδοτικής επιτροπής, που την αποτελούν πρόεδροι των Ενώσεων Συντακτών ήταν δύσκολο.

Σε δήλωση της η Ροδούλα Λουλουδάκη ευχαρίστησε για την υπέρτατη τιμή που της έγινε και εξέφρασε την άποψη ότι με τη δική της βράβευση ανοίγει ο δρόμος για την βράβευση μάχιμων δημοσιογράφων της Περιφέρειας της Ελλάδος.

Με τον πρώην πρωθ. Αντώνη Σαμαρά και τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Ι. Παππά                Με τον Δημοσιογράφο και μέλος της διοίκησης του ιδρύματος Μπότση, Πάνο Σόμπολο

Με τον πρώην πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά                         Με τον Δημοσιογράφο και μέλος της διοίκησης
και τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Ι. Παππά                                του ιδρύματος Μπότση,Πάνο Σόμπολο

 

Με τον δημοσιογράφο Νικο Ευαγγελατο που επίσης του απονεμήθηκε βραβείο           Με τον Δημήτρη Μάντζο εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο                                    Με τον Δημήτρη Μάντζο εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ
που επίσης του απονεμήθηκε βραβείο

 

Η κα. Ροδούλα Λουλουδάκη φοράει ένα ολοκαινουργιο σετ κολιέ και βραχίολι σε κιτρινο χρυσό με λαμπερά μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών και Σκουλαρίκια σε vintage ύφος με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών και λευκά αστραφτερά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν, σε 18Κ κίτρινη χρυσή βάση.

                        

Η παραγωγή Μαργαριταριών φυσικής ομορφιάς χωρίς ενίσχυση απαιτεί γεωργικές πρακτικές που μιμούνται τη φυσική ζωή του στρείδιου όσο το δυνατόν πιο στενά. Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι Αυστραλοί καλλιεργητές Μαργαριταριών προσπάθησαν να καταλάβουν το μυστικό πίσω από την ικανότητα της Pinctada Maxima να παράγει φυσικά Μαργαριτάρια εξαιρετικής ποιότητας.

Γι’ αυτό και τα  Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών θεωρούνται τα πιο σπάνια Μαργαριτάρια λόγω του μεγέθους, του χρώματος και της λάμψης τους. Προέρχονται από το όστρακο Pinctada Maxima και καλλιεργούνται στην ζώνη των Νοτίων Θαλασσών που εκτείνεται από την Βόρεια Αυστραλία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, ως τις βόρειες ακτές της Βιρμανίας.

Στο Pearls Center μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την ποικιλία και την ποιότητα Μαργαριταριών που επιθυμείτε. Για το σκοπό αυτό, αναζητήσαμε τους καλύτερους παραγωγούς Μαργαριταριών του κόσμου και δημιουργήσαμε μαζί τους διαχρονικές συνεργασίες, που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας Μαργαριτάρια υψηλής ποιότητας σε τιμές χονδρικής.

Επιβράβευση της προσπάθειας μας αυτής είναι ότι είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία μέλος του Australian South Seas Pearl Organisation. Ενός οργανισμού που έχει στόχο την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες και τη συνεχή προσπάθεια καλλιέργειας της περιβαλλοντολογικής συνείδησης στον τομέα τις κοσμηματοποιίας

Ευχαριστούμε πολύ τη  κα. Ροδούλα Λουλουδάκη που επέλεξε για μια τόσο συμαντική στιγμή τα κοσμήματα μας!!!

Share: