Ο Μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος με τα κοσμήματα μας

Ο Τάκης Ζαχαράτος αυτός ο ταλαντούχος καλλιτέχνης συνέχεια μας εκπλήσσει .

Φέτος μας εκπλήσσει ευχάριστα με τη κυκλοφορία νέων τραγουδιών μέσα από τη δισκογραφική εταιρία Panik Entertainment Group. Σε ένα από τα τραγούδια του που έγινε και βίντεο κλιπ ”Θα Ζω Μόνο Για Σένα ” επιλέγει να συμπληρώσει την εντυπωσιακή του εμφάνιση με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Δες το βίντεο κλιπ εδώ…..

Σε μουσική του  Κωνσταντίνου Παπαδούκα και της Αντριάνας Σεργίδου και στίχους του ίδιου του Ζαχαράτου και της Αντριάνας Σεργίδου. Πρόκειται για το single της παράστασης ‘Ζω Για Σένα’ στο ‘Regency Casino Thessaloniki’ που ξεκιναέι στις 07 Δεκεμβρίου και το music video είναι του Νίκου Σούλη. Τα γυρίσματα έγιναν στο Παλλάς και στο Zonar’s.

Βλέπουμε τον κύριο Ζαχαράτο να φοράει μια εντυπωσιακή καρφίτσα με ένα μεγάλο μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και δύο δαχτυλίδια σε ροζ και κίτρινο χρυσό αντίστοιχα με λευκά διαμάντια και μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

         

              

                 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Τάκη Ζαχαράτο που επιλέγει να φορέσει κοσμήματα από το Pearls Center και να ευχηθούμε καλοτάξιδο το καινούργιο του τραγούδι.

Share: