Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών

Στο Pearls Center μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε την ποικιλία και την ποιότητα Μαργαριταριών που επιθυμείτε. Για το σκοπό αυτό, αναζητήσαμε τους καλύτερους παραγωγούς Μαργαριταριών του κόσμου και δημιουργήσαμε μαζί τους διαχρονικές συνεργασίες, που εξασφαλίζουν στους πελάτες μας Μαργαριτάρια υψηλής ποιότητας σε τιμές χονδρικής.

Επιβράβευση της προσπάθειας μας αυτής είναι ότι είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρεία μέλος του Australian South Seas Pearl Organisation. Ενός οργανισμού που έχει στόχο την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες και τη συνεχή προσπάθεια καλλιέργειας της περιβαλλοντολογικής συνείδησης στον τομέα τις κοσμηματοποιίας.

Η παραγωγή Μαργαριταριών φυσικής ομορφιάς χωρίς ενίσχυση απαιτεί γεωργικές πρακτικές που μιμούνται τη φυσική ζωή του στρείδιου όσο το δυνατόν πιο στενά. Για περισσότερα από 50 χρόνια, οι Αυστραλοί καλλιεργητές Μαργαριταριών προσπάθησαν να καταλάβουν το μυστικό πίσω από την ικανότητα της Pinctada Maxima να παράγει φυσικά Μαργαριτάρια εξαιρετικής ποιότητας.

Γι’ αυτό και τα  Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών θεωρούνται τα πιο σπάνια Μαργαριτάρια λόγω του μεγέθους, του χρώματος και της λάμψης τους. Προέρχονται από το όστρακο Pinctada Maxima και καλλιεργούνται στην ζώνη των Νοτίων Θαλασσών που εκτείνεται από την Βόρεια Αυστραλία, την Ινδονησία και τις Φιλιππίνες, ως τις βόρειες ακτές της Βιρμανίας.

Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών

Το μαργαριτοφόρο όστρακο που τα παράγει τα εξαιρετικής ποιότητας South Seas Pearls χωρίζεται σε δύο ποικιλίες, το «Ασπρόχειλο» που ζει στις Βόρειες Ακτές της Αυστραλίας και το «Χρυσόχειλο» το οποίο ζει στις θάλασσες της Ινδονησίας, των Φιλιππίνων και της Βιρμανίας.

Τα λευκά Μαργαριτάρια South Seas του Pearls Center προέρχονται από φάρμες στο νησί Domel στην βόρεια θάλασσα της Βιρμανίας και στο Darwin της Αυστραλίας, περιβάλλον ιδανικό λόγω της καθαρότητας του και των συχνών παλιρροιών. Τα χρυσά μας Μαργαριτάρια προέρχονται από φάρμες στα νησιά Amami Oshima της Νότιας Ιαπωνίας.Τα μαργαριτάρια Ταϊτής μας προέρχονται από την Γαλλική Πολυνησία.