Νυφικά Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια: Η Σωστή Επιλογή!

Την ημέρα του γάμου όλα τα βλέμματα αναμφίβολα είναι στραμμένα στη νύφη. Τα κοσμήματα που φοράει συχνά κλέβουν την εντύπωση. Γι αυτό χρειάζεται να δοθεί μεγάλη προσοχή στην επιλογή τους. Αυτό που είναι απαραίτητο σε  κάθε νύφη είναι τα νυφικά σκουλαρίκια. Είναι βασικό κόσμημα που μπορεί να χαρακτηρίσει το ύφος της νύφης ως αριστοκρατικό ή κλασικό ή μοντέρνο ή ρομαντικό. Τα νυφικά σκουλαρίκια θα τονίσουν τη σικάτη εμφάνισή της.

Νυφικά Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια

Η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων του Pearls Center είναι αρκετή για να ικανοποιήσει και το πιο ιδιαίτερο γούστο. Προτιμήστε τα μαργαριτάρια, το κατεξοχήν κόσμημα του γάμου. Συνδυασμένα με λευκόχρυσο , ασήμι ή ροζ χρυσό, ταιριάζουν απόλυτα με τη λευκή απόχρωση του νυφικού. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάτε το μακιγιάζ  σας. Δεν  πρέπει να είναι έντονο. Την όλη ένταση θα τη δώσουν τα νυφικά σκουλαρίκια.

  Τα μακριά σκουλαρίκια τονίζουν τη θηλυκότητα. Ενδείκνυνται να φορεθούν με ένα στράπλες νυφικό, αφού πλαισιώνουν όμορφα το λαιμό. Τα σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ είναι μια ασφαλής επιλογή και ταιριάζει σε πολλά στυλ νυφικών. Η κεντρική πέτρα-δάκρυ, περιστοιχισμένη από μικρές πετρούλες είναι μια κομψή επιλογή. Κυκλοφορούν σε όλα τα μεγέθη και τονίζουν τη ρομαντική πλευρά της νύφης. Αν προτιμάτε μια μινιμαλιστική τάση, τα απλά στρογγυλά μαργαριτάρια στα νυφικά σκουλαρίκια τονίζουν τη σικάτη απλότητα και προσδίδουν μια αθωότητα.

 

Εκτός από τη μοναδικότητα που προσφέρουν στη νυφική εμφάνιση, πρέπει να είναι απόλυτα ταιριασμένα με το νυφικό και το χτένισμα των μαλλιών. Ανάλογα με το χτένισμα που έχετε κάνει πρέπει να προσαρμόσετε και τα νυφικά σκουλαρίκια. Σε ένα απλό και ανάλαφρο σινιόν είναι απαραίτητο  να κρέμονται απλά μαργαριταρένια σκουλαρίκια, ώστε να τονίζουν τα χαρακτηριστικά του  προσώπου. Σε μακριά κυματιστά μαλλιά ταιριάζουν περισσότερο τα μακριά σκουλαρίκια με πολλές πέτρες. Δεν είναι λίγες οι νύφες που επιλέγουν τα μαργαριτάρια δεμένα με ροζ χρυσό στα μακριά σκουλαρίκια γάμου. Είναι εντυπωσιακά και ταυτόχρονα μοντέρνα.

Το σχήμα του προσώπου  είναι κανόνας για την εύρεση των κατάλληλων σκουλαρικιών του γάμου. Στο στρογγυλό σχήμα, στόχος είναι να επιμηκυνθεί το πρόσωπο με μακρύ  και στενό στυλ σκουλαρικιών. Αποφύγετε τα στεφάνια και τα στρογγυλά σχέδια. Στο τετράγωνο σχήμα, στόχος είναι να μαλακώσουν οι γωνίες του προσώπου. Γι αυτό και τα σκουλαρίκια μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους είναι καλύτερα, αρκεί να έχουν γωνίες ή να είναι στρογγυλά. Στο τριγωνικό σχήμα προσώπου, τα νυφικά σκουλαρίκια που κολακεύουν είναι αυτά που είναι τριγωνικά ή έχουν το σχήμα δάκρυ.

Τα νυφικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι μια διαχρονική κλασική επιλογή. Δίνουν κομψότητα στη νύφη και σε συνδυασμό με ένα μαργαριταρένιο κολιέ γάμου, το σύνολο είναι αριστοκρατικό.

Εμπιστευτείτε το Pearls Center

Τα μαργαριταρένια κοσμήματα δένουν πολύ όμορφα με δαντελένια νυφικά. Τονίζουν το ρομαντισμό της περίστασης. Η στιλπνότητα και η λάμψη του σατέν υφάσματος  του νυφικού εξισορροπεί με την απλότητα των μαργαριταριών.

Τα νυφικά σκουλαρίκια που θα διαλέξετε για τη μεγάλη μέρα σας, είναι ένα εξαιρετικό κόσμημα που θα σας θυμίζει πάντα τη μέρα του γάμου σας. Θα είναι αποτυπωμένα σε κάθε φωτογραφία σας. Για αυτή την χαρμόσυνη περίσταση, το Pearls Center ως ο κορυφαίος οίκος κοσμημάτων και μαργαριταριών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την τέλεια επιλογή.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin