Δαχτυλίδι Αρραβώνων με Μαργαριτάρι – Η Διαφορετική Επιλογή!

Τα μαργαριταρένια δαχτυλίδια αρραβώνων του Pearls Center δεν είναι τα συνηθισμένα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων που θα βρείτε σε άλλα καταστήματα. Αν θέλετε να την εντυπωσιάσετε με κάτι διαφορετικό και συνάμα όμορφο έχουμε την λύση – δαχτυλίδι με μαργαριτάρι.

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή συγκεντρώσαμε συνοπτικά τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξετε πριν κάνετε την επιλογή σας.

     

Καταρχήν θα διαλέξετε το είδος και το χρώμα του μαργαριταριού που θεωρείτε ότι θα την εντυπωσιάσει. Τα λευκά είναι τα πιο γνωστά, αλλά δεν είναι τα μόνα φυσικά μαργαριτάρια. Υπάρχουν επίσης αληθινά μαργαριτάρια σε ροζ, χρυσό και μαύρο αν θέλετε μια περισσότερο «εξωτική» και ασυνήθιστη επιλογή. Στο Pearls Center έχετε την επιλογή να σχεδιάσετε το δαχτυλίδι των ονείρων σας χρησιμοποιώντας μαργαριτάρια σε περισσότερα από ένα χρώματα.

Επίσης, τα μαργαριτάρια υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, όπως το ίδιο ισχύει και για τα διαμάντια. Όταν θέλετε να αγοράσετε στη σύντροφο σας ένα όμορφο δαχτυλίδι με μαργαριτάρι, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι μέγεθος ψάχνετε. Στο Pearls Center μπορείτε να βρείτε μαργαριτάρια σε μεγέθη, από 5mm έως 19mm ανάλογα με το γούστο και τον προϋπολογισμό σας.

      

 

Όσον αφορά το σκελετό του δαχτυλιδιού πρέπει να επιλέξετε το μέταλλο που θα έχει. Ο σκελετός σε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με μαργαριτάρι μπορεί να είναι από κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ή ακόμα και πλατίνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τιτάνιο, ροζ χρυσό ή συνδυασμό δύο ή τριών μετάλλων.

Το σχέδιο που θα έχει το δαχτυλίδι με μαργαριτάρι είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Υπάρχουν κλασικά, vintage και μοντέρνου στυλ δαχτυλίδια για να διαλέξετε. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε περισσότερα από ένα μαργαριτάρια να κοσμούν το δαχτυλίδι. Μπορείτε να προσθέσετε διαμάντια ή άλλες πολύτιμες πέτρες -οτι αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα και το στυλ της τυχερής που θα το φορέσει.

Τέλος είναι καλό να έχετε στο μυαλό σας ένα εύρος τιμών. Να θυμάστε ότι όσα περισσότερα χαρακτηριστικά προστίθενται στο δαχτυλίδι με μαργαριτάρι, τόσο πιο ακριβό μπορεί να γίνει. Ένα όμως μαργαριτάρι στο δαχτυλίδι σίγουρα είναι πιο προσιτό από ένα διαμάντι.

Υπάρχει η φήμη πως τα αληθινά μαργαριτάρια είναι ακριβά. Μια επίσκεψη στο Pearls Center θα σας πείσει ότι αυτό δεν ισχύει. Είμαστε η μοναδική εταιρία με ειδίκευση στα αληθινά μαργαριτάρια γι’ αυτό μπορείτε να βρείτε σε εμάς την μεγαλύτερη συλλογή φυσικών μαργαριταριών στην Ελλάδα. Ακόμα, είμαστε η μοναδική ελληνική εταιρία μέλος του Australian South Seas Pearl Consortium. Αυτό εγγυάται ότι τα μαργαριτάρια που θα αγοράσετε από εμάς είναι υψηλής ποιότητας, καλλιεργημένα με τις πλέον φυσικές μεθόδους.

            

 

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στις σελίδες του eshop μας. Εδώ θα μπορέσετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή από δαχτυλίδια με μαργαριτάρια αυτό που θα σας ταιριάζει. Εξερευνήστε τις σελίδες που αναφέρονται στα διάφορα είδη μαργαριταριών και μάθετε τα χαρακτηριστικά καθενός από αυτά. Μάθετε επίσης για το πώς συντηρούνται και φυλάσσονται.

Ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με μαργαριτάρι πρέπει να είναι μοναδικό, όπως μοναδική είναι η γυναίκα που θα το φορέσει. Εκείνη σίγουρα θα εκτιμήσει τη μοναδική ομορφιά ενός αληθινού μαργαριταριού, ίσως περισσότερο από ένα διαμάντι.

Αν δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε, εμπιστευτείτε τους ειδικούς του Pearls Center. Έχουμε την εμπειρία και την γνώση να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το δαχτυλίδι με μαργαριτάρι που θα την εντυπωσιάσει.

Share: