Τι Δώρο να Διαλέξεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Σίγουρα η αγάπη πρέπει να εκδηλώνεται κάθε μέρα, όλο τον χρόνο. Ωστόσο, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πλέον κατάλληλη μέρα για πρόσθετο ρομαντισμό εκφράζοντας την αγάπη και την αφοσίωση με ένα δώρο. Ένα πολύτιμο δώρο που θα συμβολίζει τη διάρκεια και την αντοχή στον χρόνο. Και τι πιο πολύτιμο από ένα μαργαριταρένιο κόσμημα, συνώνυμο της διαχρονικότητας και της λάμψης. Χαρίστε της, λοιπόν, τη λάμψη που της αξίζει, κάνοντας ταυτόχρονα να λάμψουν τα μάτια της από χαρά και ευτυχία.

Σας φαίνεται ότι είναι νωρίς; Κι όμως, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι πολύ μακριά. Άλλωστε, αν πραγματικά θέλετε να δωρίσετε το τέλειο μαργαριταρένιο κόσμημα στην αγαπημένη σας, είναι ευκαιρία να αρχίσετε από τώρα να το ψάχνετε. Όπως θα δείτε και παρακάτω, για να φτάσετε στη σωστή επιλογή χρειάζεται λίγη προσπάθεια –που θα την κάνετε όταν πραγματικά αγαπάτε- και φυσικά, άνεση χρόνου.

Γιατί να διαλέξετε μαργαριτάρια για του Αγίου Βαλεντίνου

Τα μαργαριτάρια είναι φυσικά και πολύ κομψά κοσμήματα και σχεδόν κάθε γυναίκα θέλει να έχει τουλάχιστον ένα κόσμημα διακοσμημένο με ένα ή περισσότερα από τα πολύτιμα αυτά δώρα της Φύσης: είτε είναι μια σειρά από μαργαριτάρια είτε είναι τοποθετημένα σε ένα δαχτυλίδι. Τι νόημα όμως αποκτά όταν αποφασίζεις να τα κάνεις δώρο;

Παραδοσιακά, συμβολίζουν την αγάπη στην πιο αγνή και ουσιαστική της μορφή, αλλά και την πίστη προς ένα άτομο, καθώς και τη σοφία και τη λογική. Επίσης, τα μαργαριτάρια είναι συνυφασμένα ακόμη και με την έννοια της «νέας αρχής».

Τα μαργαριτάρια έχουν ανεξάντλητα σχήματα και χρώματα που με την τέχνη μετατρέπονται σε μοναδικά κοσμήματα, ιδανικά ώστε να βρείτε αυτό ακριβώς που ταιριάζει στο άτομο που αγαπάτε. Παρόλο που κανένα μαργαριτάρι δεν είναι ίδιο, υπάρχουν όμως ομοιότητες που δικαιώνουν την εξύμνησή τους:

  • Γενικά έχουν ουδέτερο χρώμα και προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους δέρματος.
  • Τα μαργαριτάρια μπορούν να φορεθούν με όλα τα στιλ ντυσίματος, τόσο casual όσο και επίσημα.
  • Είναι πολύτιμα πετράδια και δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.
  • Ένα μαργαριταρένιο δώρο θα εκτιμηθεί και θα φορεθεί για χρόνια, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα
  • Καθώς μεταβιβάζεται και στην επόμενη γενιά, αποκτά μια ρομαντικά παραδοσιακή διάσταση.

Αν, επομένως, μέχρι σήμερα δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία στα κοσμήματα που η αγαπημένη σας ήδη διαθέτει, ήρθε η ώρα να γίνετε πιο παρατηρητικός. Η καλή σας θα φορά μόνο τον τύπο του κοσμήματος που της αρέσει, οπότε αρχίστε να παρατηρείτε τι βλέπετε και ποια είναι τα αγαπημένα της, σχέδια και χρώματα που φοράει πιο συχνά. Αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά στην επιλογή σας.

Πώς να επιλέξετε το τέλειο μαργαριταρένιο κόσμημα για εκείνη

Έχετε αρχίσει να ψάχνετε και είστε ήδη μπερδεμένος; Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν ώστε να διαλέξετε εκείνο το μαργαριταρένιο δώρο που θα εκφράσει απόλυτα την αγάπη και τον σεβασμό σας προς εκείνη.

Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε δώσει ιδιαίτερη σημασία στα κοσμήματα που ήδη διαθέτει, ήρθε η ώρα να κάνετε την προσπάθεια. Η καλή σας θα φορά μόνο τον τύπο του κοσμήματος που της αρέσει, οπότε αρχίστε να παρατηρείτε τι βλέπετε και ποια είναι τα αγαπημένα της, σχέδια και χρώματα που φοράει πιο συχνά.

Προσέξτε αν προτιμάει το ασήμι, το χρυσό ή το λευκόχρυσο: σημαντική πληροφορία προτού επιλέξετε το μαργαριταρένιο κόσμημα που θα της δωρίσετε.

Δαχτυλίδι με μαργαριτάρι

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην συγκινείται στην θέα ενός δαχτυλιδιού. Στο Pearls Center θα βρείτε δαχτυλίδια με μαργαριτάρια κομψά και κλασικά, μοντέρνα και ιδιαίτερα. Άλλωστε τα κοσμήματα της τελευταίας δεκαετίας είναι μοντέρνα, πρωτοποριακά, κατάλληλα να φορεθούν σε κάποια επίσημη στιγμή ή και κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

 

Σκουλαρίκι με μαργαριτάρι

Εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών ή μαργαριτάρια γλυκού νερού, που θα λατρέψει παρουσιάζονται μέσα από μία σειρά συλλογών με κοσμήματα που κάθε γυναίκα θα επιθυμούσε.

 

 

Μαργαριταρένιο κολιέ

Δεν υπάρχει πιο όμορφο σημείο σε μια γυναίκα από το λαιμό της. Και δεν χρειάζεται περισσότερα στολίδια από ένα διακριτικό κολιέ με μαργαριτάρια. Ένα τέτοιο κολιέ αναδεικνύει την ομορφιά του λαιμού της και σίγουρα θα κάνει το χαμόγελό να φωτίζει το πρόσωπο της.

Βραχιόλι με μαργαριτάρι

Τα βραχιόλια με μαργαριτάρια αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία στον χώρο του κοσμήματος. Από την αρχή της δημιουργίας τους μέχρι σήμερα συνεχίζουν να χαρίζουν ιδιαίτερη κομψότητα σε κάθε γυναίκα.

 

Καρφίτσα με μαργαριτάρι

Τελευταίες αφήσαμε τις καρφίτσες με μαργαριτάρια. Τα διαχρονικά αυτά κοσμήματα που επέστρεψαν δυναμικά στη μόδα τον τελευταίο καιρό. Αυτό που κατά τη γνώμη μας έκανε την καρφίτσα να επανέλθει είναι η ποικιλία των πιθανών χρήσεών της. Μπορεί να φορεθεί στο γιακά ενός σακακιού ή πουκάμισου, στο πέτο κάποιας ζακέτας ή ακόμα και στα μαλλιά.

 

 

Αφουγκραστείτε τα «θέλω» της

Με βάση αυτά που έχετε δει από τη φίλη σας και την προσωπικότητά της, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε τη σωστή απόφαση.

Αν καταλάβετε το στιλ, το μέταλλο, τα χρώματα και τις προτιμήσεις της, μην πανικοβληθείτε και πάλι από την τεράστια γκάμα επιλογών. Ένας καλός τρόπος να βρείτε το τέλειο μαργαριταρένιο κόσμημα που θα χαρίσετε είναι να θυμηθείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές ή αναμνήσεις της σχέσης σας. Αγοράζοντάς της ένα κόσμημα που συμβολίζει μια σημαντική σας στιγμή θα της δείξει πόσο πολύ την αγαπάτε. Για παράδειγμα, αν το πρώτο σας φιλί ήταν κάτω από τον έναστρο ουρανό, θα μπορούσατε να της πάρετε ένα μαργαριταρένιο κόσμημα με αστέρια.

Αν δεν βρίσκετε κάποιον άλλο συσχετισμό, η καρδιά είναι πάντα το σίγουρο και λατρεμένο σχέδιο για να την κάνετε να σας λατρέψει λίγο παραπάνω.

Αν πάλι έχετε στον νου να της κάνετε πρόταση γάμου, τα μονόπετρα με μαργαριτάρι είναι η επιλογή που θα σας πει οπωσδήποτε «Ναι».

Όταν σκέφτεστε να δωρίσετε μαργαριταρένια κοσμήματα στην αγαπημένη σας, είναι εκπληκτικό πόσες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε τη στιγμή που αρχίζετε να δίνετε προσοχή. Κοιτάξτε την, ακούστε τι λέει και η απάντηση θα έρθει πιο εύκολα.

Σε περίπτωση που και πάλι δεν μπορείτε να αποφασίσετε, αφήστε τη να διαλέξει μόνη της: Θα μπορούσατε να κανονίσετε μία ωραία απογευματινή έξοδο με φαγητό και περίπατο. Κοντά στο Pearls Center. Περνώντας «τυχαία» από την έκθεση μας, προτείνετέ της να δείτε μερικά μαργαριταρένια κοσμήματα. Έτσι, και θα της κάνετε έκπληξη, και θα διαλέξει αυτό που πραγματικά προτιμά και το δώρο σας θα είναι πραγματικά ανεκτίμητης αξίας, από κάθε άποψη.

 

Share: