Διάσημες Ηθοποιοί με Μαργαριτάρια

Από τον τίτλο και μόνο θα περίμενε κανείς σε αυτό το αφιέρωμα να δει ονόματα όπως η Marilyn Monroe, η Audrey Hepburn ή η Liz Taylor. Αυτά το ονόματα ωστόσο τα έχουμε ξαναδεί πολλές φορές σε αφιερώματα με Μαργαριτάρια. Τα τεράστια αυτά ονόματα όμως ενέπνευσαν νεότερες καλλιτέχνιδες ηθοποιούς που θα δούμε παρακάτω και αξίζουν αναφοράς καθώς συνδύασαν ένα κλασσικό κόσμημα σε μια σύγχρονη παρουσίαση δίνοντας έτσι ιδέες για νέες τάσεις.

Angelina Jolie :

Εκθαμβωτική όπως πάντα, η διάσημη σταρ του σινεμά εκπροσώπησε και στο παρελθόν την Ύπατη Αρμοστεία ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης. Το 2005 στο ετήσιο δείπνο Gala των Ηνωμένων Εθνών η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα σετ κοσμημάτων με εντυπωσιακά Μαύρα Μαργαριτάρια Ταϊτής σε Σκουλαρίκια και Κολιέ. Προσοχή στις λεπτομέρειες, δεν υπάρχει κανένα δαχτυλίδι και το outfit είναι total black. Μεθυστική εμφάνιση.

 

Hilary Swank :

Η ταλαντούχα ηθοποιός έδωσε νέα πνοή στα Μαργαριταρένια κολιέ με αυτή την εμφάνιση. Το 2009 η Σουάνκ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων ταινιών στις Κάννες με ένα Κολιέ με Μαργαριτάρια Ταϊτής σε διάφορους χρωματισμούς. Οι αποχρώσεις των Μαργαριταριών συναντώνται και στο φόρεμα της. Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση της ηθοποιού.

Scarlett Johansson :

Κανείς δε γνωρίζει αν η Σκάρλετ αγάπησε τα Μαργαριτάρια αφού ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία ‘’ girl with pearl earring ‘’ ωστόσο έκτοτε φροντίζει πάντα να διαλέγει τις ωραιότερες Πέρλες σε κοσμήματα. Μια τέτοια εμφάνιση πραγματοποίησε και στην επίσημη με πρεμιέρα της ταινίας αυτής με ένα εντυπωσιακό μακρύ κολιέ με Χρυσά Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών.

 

Anne Hathaway :

Ίσως η αγαπημένη μας και θα δικαιολογηθούμε ευθύς αμέσως. Η διάσημη ηθοποιός έχει εμφανιστεί αμέτρητες φορές με κοσμήματα από Μαργαριτάρια. Πόσες τόλμησαν ωστόσο κυριολεκτικά να ντυθούν με Μαργαριτάρια; Η Anne τόλμησε και δικαίως στην πρεμιέρα του Les Miserables να διαλέξει μια τουαλέτα με Μαργαριτάρια. Εμείς δε μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω.

Sofia Vergara :

Η εκρηκτική και σέξι ηθοποιός προσκεκλημένη του Λευκού Οίκου το 2014, διάλεξε μια χρυσή τουαλέτα. Η ολοκλήρωση στην εμφάνιση της ήρθε με ένα υπέροχο κολιέ από χρυσά καλλιεργημένα Μαργαριτάρια στο λαιμό της που σε συνδυασμό με το χρώμα της επιδερμίδας της την έκαναν ακόμα πιο εκθαμβωτική.

 

Emma Watson :

Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός έδωσε μαθήματα στυλ και κομψότητας στις Χρυσές Σφαίρες το 2014. Γνωστή για τις λιτές επιλογές στιλιστικά και πάντα κομψή και διακριτική με τα Σκουλαρίκια από Μαργαριτάρια που διάλεξε φώτισε την εμφάνιση της και το πρόσωπο της χωρίς να προσθέτει βαριά κοσμήματα και παραπάνω χρόνια στην εμφάνιση της.

 

Sarah Jessica Parker :

Θα ήταν ασέβεια ίσως να μην κλείσουμε αυτό το αφιέρωμα με τη συγκεκριμένη σταρ του Χόλυγουντ. Η ιέρεια του στυλ και γνωστή για τη λατρεία της στα ρούχα και κοσμήματα, έχει κάνει πολλές φορές εμφανίσεις με Μαργαριτάρια. Αν πρέπει όμως να ξεχωρίσουμε μία, αυτή θα ήταν στο διεθνές φεστιβάλ ταινιών στις Κάννες το 2011 που συνδύασε ένα υπέροχο λευκό και αέρινο φόρεμα με αμέτρητες σειρές Μαργαριτάρια στο λαιμό.

 

Όποιο κόσμημα με Μαργαριτάρια και να διαλέξετε, να είστε σίγουροι πως είναι μια διαχρονική επένδυση που θα βρει τη θέση της ανάμεσα σε παλιά και νέα αξεσουάρ και κοσμήματα σας και θα δώσει νέα πνοή στο στυλ σας.

 

 

Share: