Η Κατερίνα Στικούδη με Κοσμήματα από το Pearls Center

Μια λαμπερή και εορταστική φωτογράφηση έκανε το περιοδικό YouWeekly για να γιορτάσει μαζί με τη Κατερίνα Στικούδη να φοράει κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Πιο λαμπερή από ποτέ η κα. Κατερίνα Στικούδη φοράει μια εκπληκτική τιάρα από λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και Μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea) με ένα δαχτυλίδι με Μπαρόκ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Sea) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια.

 

 

Ένα κολιέ γεμάτο μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών, λευκά διαμάντια και λευκό χρυσό 18 καρατιών συνδυασμένα με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Sea)

 

 

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά και μάρα διαμάντια σε λευκό 18 καρατίων και μαργαριτάρια Ταϊτής μαζί με δύο δαχτυλίδια με λευκά και μαύρα διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής.

 

       

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κατερίνα Στικούδη και το περιοδικό Youweekly magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του Pearls Center  για αυτή τη λαμπερή φωτογράφιση.

Share: