Η Μαριάννα Τουμασάτου φωτογραφίζεται στο Ζάππειο με Σκουλαρίκια απο το Pearls Center.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου φωτογραφήθηκε στο ηλιόλουστο Ζάππειο για το περιοδικό OK! και έδωσε συνέντευξη αναφερόμενη στη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αλλα και στα θύματα κακοποίησης που αφορούν στο χώρο του θεάτρου.

Στην πρώτη λήψη η Κα. Τουμασάτου επέλεξε ένα μοντέρνο σχέδιο Σκουλαρικιών με Μαργαριτάρια Μπαρόκ Γλυκού Νερού σε κίτρινο Χρυσό με ένα κομψό Διαμάντι σε κοπή μπριγιάν στην κορυφή.  Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει γίνει πραγματικά ανάρπαστο το τελευταίο διάστημα καθώς συνδυάζει τα εκλεπτυσμένα Μαργαριτάρια με την εύκολη εφαρμογή σε όλες τις ηλικίες.

Στην επόμενη λήψη, η ηθοποιός διάλεξε ένα πιο κλασικό και διαχρονικό ζευγάρι Σκουλαρίκια φούσκες σε φυσικό χρυσό χρώμα Μαργαριταριών Edison. Τα σκουλαρίκια φούσκες είναι το απόλυτο must για κάθε γυναικεία συλλογή. Με τους φυσικούς χρυσούς τόνους ερχόμαστε να προσθέσουμε μια πινελιά πολυτέλειας και στυλ.

 

Εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε την Κα. Τουμασάτου για τις πολύ όμορφες λήψεις καθώς και το περιοδικό ΟΚ! για την όμορφη συνεργασία!

Share: