Η Τζούλια Νόβα νύφη με τα κοσμήματα μας

Η Τζούλια Νόβα σε μια γαμήλια φωτογράφηση για το περιοδικό YouWeekly με κοσμήματα με μαργαριτάρια από το PearlsCenter.

 

Στη φωτογραφία εδώ τη βλέπουμε να έχει πιάσει τα μαλλιά της με μια καρφίτσα με λευκά διαμάντια και ένα μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών (SouthSea), ένα μοναδικό ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και Μπαρόκ μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών μαζί με ένα δαχτυλίδι με μπαρόκ μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών(SouthSea) με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στη δεύτερη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει ένα εκπληκτικό κολιέ και ένα βραχιόλι με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών ανάμεσα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και λευκά διαμάντια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και σε μια πιο μοντέρνα πρόταση με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο νυφικό επιλέγει να φορέσει ένα ζευγάρι κίτρινα χρυσά 18 καρατίων σκουλαρίκια με μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής και λευκά διαμάντια, μαζί με ένα δαχτυλίδι με μαύρα μαργαριτάρια Ταϊτής, λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατιών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Τζούλια Νόβα και το περιοδικό Youweekly που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

 

Share: