Μπαρόκ Μαργαριτάρια, η σύγχρονη εκτέλεση μιας κλασσικής συνταγής !

Τα Μπαρόκ Μαργαριτάρια όπως όλα δείχνουν αποτελούν τη νέα εμμονή και τάση στα κοσμήματα με μαργαριτάρια και είναι ιδιαιτέρως αγαπητά τόσο από σχεδιαστές όσο και από απλό κοινό νεότερων ηλικιών.

Ας δούμε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για τα Μπαρόκ Μαργαριτάρια. Ένα απολύτως στρογγυλό μαργαριτάρι είναι το πιο περιζήτητο και το πιο σπάνιο σχήμα φυσικού μαργαριταριού. Τόσο σπάνια είναι τα στρογγυλά μαργαριτάρια που μόνο το 5-10% της παραγωγής έχουν αυτό το σχήμα. Το υπόλοιπο της συγκομιδής θα ποικίλει από τα ημι-στρογγυλά μαργαριτάρια μέχρι τα ασύμμετρα μπαρόκ μαργαριτάρια. Περιεκτικά όλα τα Μαργαριτάρια πλην των στρογγυλών θεωρούνται Μπαρόκ και χωρίζονται σε υποκατηγορίες. Μερικές από αυτές και ίσως οι γνωστότερες είναι : Οβάλ  (Nearly Round),  Σταγόνα (Drop) , Σχήμα Κουμπιού (Button) , Μαργαριτάρια Μπαρόκ (Baroque Pearls). Οι τιμές των Μπαρόκ Μαργαριταριών εξαρτώνται, όπως και στα στρογγυλά Μαργαριτάρια, από το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα και τη λάμψη τους.

Ήδη από το 2020 η γαλλική Vogue σημείωσε πως Alexander McQueen , Burberry. Tory Burch, Jason Wu αλλά και αλυσίδες fast fashion όπως HM k Mango, υιοθέτησαν τα Μπαρόκ Μαργαριτάρια στα αξεσουάρ τους τόσο στις πασαρέλες όσο και στις καμπάνιες τους .

 

 

 

 

 

 

 

Στο Pearls Center η εξειδίκευση μας, μας επιτρέπει να έχουμε κορυφαίας ποιότητας Μπαρόκ Μαργαριτάρια όλων των ειδών και σε διάφορες αποχρώσεις. Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα από έτοιμα Μπαρόκ Σκουλαρίκια, Δαχτυλίδια ή Κολιέ ή αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας Μπαρόκ Μαργαριταρένιο κόσμημα όπως το έχετε ονειρευτεί.

Share: