Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά με κοσμήματα από το Pearls Center

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά φωτογραφίζονται για το περιοδικό OK! αυτή την εβδομάδα με αφορμή την εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, #καλοκαίριNot , και μιλάνε για τη καθημερινότητα τους, το παιδί τους και πως είναι να συνυπάρχουν μαζί και στην ίδια εκπομπή.

 

Η Ναταλί Κακαβά σε ένα πιο μπόχο στυλ επέλεξε να φορέσει στο χέρι διάφορα βραχιόλια Shamballa με μπαρόκ φυσικά μαργαριτάρια και διάφορα βραχιόλια με ημιπολύτιμες πέτρες και να τα συνδυάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε αυτή τη φωτογραφία τη βλέπουμε να φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, λευκά και κίτρινα διαμάντια και μια ημιπολύτιμη πέτρα Calzedonia

 

 

 

 

 

Επίσης τη βλέπουμε να φοράει ένα ζευγάρι μοναδικά σκουλαρίκια σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών  (South Sea) ,δύο μεγάλα ρουμπίνια, πέτρες τιρκουάζ και λευκά διαμάντια σε κοπή μπριγιάν.

 

 

 

 

 

Και τέλος  επέλεξε ένα βραχιόλι από ατσάλι και μπαρόκ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (south sea).

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον  Γρηγόρη Γκουντάρα, τη Νάταλι Κακκαβά και το περιοδικό Οκ! που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του  Pearls Center για αυτή την υπέροχη οικογενειακή φωτογράφιση!

Share: