7 Δαχτυλίδια μας Ιδανικά για το Γάμο σας και Όχι Μόνο!

Η πανδημία δείχνει πως μας αφήνει, ο καιρός καλυτερεύει και οι γάμοι ολοένα και αυξάνονται με τους καλεσμένους να είναι πλέον περισσότεροι στο μυστήριο αλλά και στη γαμήλια δεξίωση. Μόνιμο άγχος όλων των νυφών έχει να κάνει με τα κοσμήματα που θα διαλέξουν στην πιο σημαντική μέρα της ζωής τους. Κάπου εδώ εμείς ερχόμαστε να βοηθήσουμε εσάς ως οι πλέον ειδικοί στα κοσμήματα και να διώξουμε αυτό το άγχος και το φορτίο. Σε αυτή την ενότητα θα δούμε δαχτυλίδια που είναι ιδανικά για την περίσταση και θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα πάνω σας. Η μέρα επιβάλλει λευκόχρυσο και λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια αντίστοιχα συνεπώς ας δούμε ορισμένες επιλογές που έχετε για το κόσμημα που θα θυμάστε ολόκληρη τη ζωή σας

R006 : ένα υπέροχο δαχτυλίδι που με τη διακριτική του κομψότητα θα σας κάνει να το λατρέψετε. Το συγκεκριμένο σχέδιο, με καρδιές που σχηματίζονται από διαμάντια και το πανέμορφο μαργαριτάρι του είναι top selling προϊόν για τους γάμους, ως δώρο σε επετείους αλλά και στην εορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Απευθύνεται σε όσες κυρίες θέλουν ένα πιο διακριτικό και συνάμα πολυτελές κόσμημα.

R037 : αν ο γάμος σας είναι σχεδιασμένος να γίνει σε πιο παραδοσιακό ύφος ή ακόμα και νησιώτικο, και το νυφικό σας έχει πιο λιτές γραμμές, τότε πρέπει να δώσετε λίγη παραπάνω λάμψη με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι που ανήκει στη βυζαντινή κολεξιόν μας. Δυο πανέμορφα ευμεγέθη μαργαριτάρια στολισμένα με διαμάντια θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας ενώ παράλληλα το σχέδιο του δαχτυλιδιού θα σας επιτρέψει να το φοράτε κι άλλες στιγμές μετά το γάμο σας.

R060 : αν υπάρχει ένα κατεξοχήν γαμήλιο δαχτυλίδι τότε μάλλον είναι αυτό. Διακριτικά διαμάντια που καταλήγουν σε ένα μοναδικό, σπάνιο μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών θα φωτίσουν το νυφικό σας και θα σας δώσουν μια μοναδική αίγλη στη διάρκεια της τελετής.

R084 : αν αγαπάτε τα τεράστια μαργαριτάρια νοτίων Θαλασσών, αυτό το δαχτυλίδι μάλλον πρέπει να γίνει δικό σας και να σας συνοδεύσει στο γάμο σας. Ένα τεράστιο μαργαριτάρι 18-19Mm μαζί με διαμάντια σε κοπές μπριγιάν σε ελικοειδή φορά που το αγκαλιάζουν όπως αυτό θα αγκαλιάσει το χέρι σας με τη μοναδική του πολυτέλεια.

R093 : για εσάς που αγαπάτε τα παραμύθια και είστε ρομαντική και έχετε φανταστεί έναν γάμο στην εξοχή το κατάλληλο δαχτυλίδι είναι μαλλον αυτό. Πανέμορφα baby Akoya μαργαριτάρια αγκαλιάζουν ένα τοπάζ σε σομόν αποχρώσεις. Μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε ότι τα καθημερινά κοσμήματα μπορούν να στολίσουν και μοναδικές για εσάς στιγμές.

R094 : Πριγκιπικό δαχτυλίδι για πριγκίπισσες στο γάμο τους. Μοναδικά marquise cut διαμάντια δένουν μοναδικά ένα μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών σε 14-15mm μέγεθος. Ένα σπάνιο κόσμημα που δε θα ξεχάσετε ποτέ και θα φωτίσει ολόκληρο το νυφικό outfit σας. Δοκιμάστε τα σκουλαρίκια σετ και αφήστε τους πάντες άφωνους.

R161 : κλείνουμε περίπου όπως ανοίξαμε αλλά με το μεγαλύτερο αδερφάκι του πρώτου δαχτυλιδιού. Ένα σπανιο και λαμπερό μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών περιβάλλεται από διαμάντια σε καρδιές δίνοντας την ρομαντική νότα που απαιτείται στο βράδυ σας. Αν θέλετε οι καλεσμένοι σας να επικεντρωθούν στα κοσμήματα σας, αυτό το δαχτυλίδι σχεδιάστηκε για εσάς.

Μείνετε συντονισμένοι για τα γαμήλια σκουλαρίκια μας, και αλλά πολλά…

 

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin