Δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου από το Pearls Center ! ( Μέρος 2ο )

Με το πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος να έχει ήδη γίνει ανάρπαστο, συνεχίζουμε με το δεύτερο και εξίσου ενδιαφέρον μέρος με δώρα για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κολιέ, βραχιόλια και μενταγιόν αποτελούν τα αντικείμενα παρουσίασης αυτού του αφιερώματος μας και είμαστε βέβαιοι πως θα τα λατρέψετε αντίστοιχα.
Ξεκινώντας με τα βραχιόλια, δε μπορούμε να μη σταθούμε στο απόλυτα διαχρονικό και κλασικό Μαργαριταρένιο βραχιόλι με Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας. Αυτά τα Μαργαριτάρια, γνωστά για τη λάμψη και την αψεγάδιαστη όψη και υφή τους θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα. Εσείς πρέπει να επιλέξετε μεταξύ απόχρωσης της σειράς που θα σας φτιάξουμε. Εάν θέλετε να τολμήσετε ακόμα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις δοκιμάστε το ίδιο βραχιόλι σε δύο ή τρεις σειρές ! Για πιο μοντέρνες και εκκεντρικές – boho εμφανίσεις, μπορούμε να προτείνουμε ένα βραχιόλι με μπαρόκ Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού και για πρόσθετη λάμψη να συνδυαστεί με στοιχεία ρουμπινιών ή ζαφειριών. Αναμφισβήτητα θα το λατρέψουν και οι πιο νέες φίλες μας.

Αναφορικά με τα μενταγιόν, η κατηγορία αυτή ίσως είναι και η ιδανικότερη καθώς τα μενταγιόν με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών είναι ιδιαιτέρως ευκολοφόρετα και συνήθως σε τεράστια ποικιλία στο κατάστημα μας. Ένα διακριτικό μενταγιόν όπως το P006 θα σας κερδίσει με την κομψότητα του αψεγάδιαστου Μαργαριταριού του και των διακριτικών του διαμαντιών. Εάν έχετε σκοπό να σετάρετε αργότερα και Σκουλαρίκια, τότε μοντέλα όπως το P001 θα σας επιτρέψουν να βρείτε και τα ανάλογα σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια που διαθέτουμε. Για τους λάτρεις του πληθωρικού, εντυπωσιακά μοντέλα όπως το P019 ταιριάζουν στην αισθητική σας.


Κλείνοντας, ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στα κολιέ. Εντυπωσιακά Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών σε μπαρόκ σχήματα, σας περιμένουν να γίνουν δικά σας. Σπάνια μοντέλα όπως το N012 θα σας μαγέψουν από την πρώτη στιγμή. Εάν ωστόσο το κολιέ με Μαργαριτάρια είναι το πρώτο κλασικό κολιέ με θαλάσσια Μαργαριτάρια τότε ένα κλασικό κολιέ όπως το N011 πρέπει να γίνει δικό σας.


Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για δώρο σε αυτή τη γιορτή, στο κατάστημα μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει αισθητικά και διαχρονικά.

Share: