Η νήσος του ελέφαντα και πώς συνδέεται με τα κοσμήματα μας!

Πως μπορεί να συνδέεται μια καρφίτσα μας με το νησί που ανακαλύφθηκε το 1973 και έχει σχήμα ελέφαντα;
Στην πραγματικότητα έχουμε μια ολόκληρη σειρά από κοσμήματα με εντυπωσιακά Μαργαριτάρια Νοτίων θαλασσών και διάφορες πέτρες σε μοναδικά σχέδια που έμπνευση τους ήταν η ίδια η φύση και το ζωικό βασίλειο.
Τα δαχτυλίδια μας με κωδικούς R206R243  σε σχέδιο Κάβουρα και Panda ή οι καρφίτσες μας με κωδικούς PI002PI003 με σχέδια κύκνους είναι ορισμένα μόνο από αυτά. Δε θα μπορούσαμε φυσικά να παραλείψουμε να συνδυάσουμε πολύτιμες πέτρες ( ρουμπίνια, ζαφείρια, διαμάντια λευκά και μαύρα ανά περίπτωση ) και φυσικά τα πολύτιμα μας, θαλάσσια Μαργαριτάρια. Στην περίπτωση της καρφίτσας με κωδικό PI004 και σχέδιο ελέφαντα τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.


Έμπνευση μας για το σχέδιο αυτό αποτέλεσε το νησί που αναδύθηκε το 1973 στην νότια Ισλανδία και έχει σχήμα ελέφαντα. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για νησί αλλά για σχηματισμό βράχων που δημιουργήθηκε εντελώς τυχαία όταν κάτοικοι της νήσου Heimaey προσπάθησαν να απωθήσουν τις καυτές λάβες από το ηφαίστειο και δημιουργήθηκε αυτός ο σχηματισμός πετρωμάτων. Αυτός ο βραχώδης σχηματισμός προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες και ταυτόχρονα αποτέλεσε δικιά μας έμπνευση για ένα σπάνιο και μοναδικό σχέδιο υψηλής κοσμηματοποιίας που δύσκολα θα ξανασυναντήσει κανείς.

Συνδυάστε την καρφίτσα αυτή με ένα εντυπωσιακό κολιέ με Μαργαριτάρια και μαγνητίστε όλα τα βλέμματα με το απαράμιλλο στυλ σας!

 

Ευχαριστούμε για την ανάγνωση !

 

Share: