Η Κατερίνα Ζαρίφη με κοσμήματα από το Pearls Center

Η Κατερίνα Ζαρίφη λίγο πριν την πρεμιέρα της στο OPEN με το τηλεπαιχνίδι ”ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ” και αφού επέστρεψε στο θέατρο με το έργο ”ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ” στο θέατρο ΒΕΜΠΟ φωτογραφίζεται με κοσμήματα από το Pearls Center και μιλάει για όλα στο περιοδικό OK!Magazine

Η Κατερίνα Ζαρίφη φοράει δύο δαχτυλίδια το ένα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και δύο μαργαριτάρια ένα λευκό μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών και ένα μαύρο μαργαριτάρι Ταϊτής και το δεύτερο ένα δαχτυλίδι σε σχήμα αστέρι με λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό με μαργαριτάρι Νοτίων θαλασσών.

      

  

Στη φωτογραφία εδώ φοράει ένα δαχτυλίδι με μαύρα διαμάντια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και μαργαριτάρι νότιων θαλασσών συνδυασμένο με ένα δαχτυλίδι με μαύρο μαργαριτάρι Ταϊτής και λευκά διαμάντια σε λευκό χρυσό. Επίσης τα καινούργια βραχιόλια της συνυπόλογης μας από ατσάλι με μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών.

    

  

 

 

 

Εδώ έχει συνδυάσει 3 δαχτυλίδια σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών, Ακόγια μαργαριτάρια Ιαπωνίας και μαργαριτάρια Ταϊτής

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κατερίνα Ζαρίφη και το περιοδικό ΟΚ! magazine που επέλεξαν τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: