Εσείς τί κοσμήματα διαλέγετε για τα παιδιά σας;

Ποιος είπε πως τα κοσμήματα και δη αυτά με τα Μαργαριτάρια αφορούν μόνο στις μεγάλες Κυρίες; Η τέχνη του κοσμήματος περνά, όπως όλα δείχνουν από γενιά σε γενιά και καλλιεργείται από νωρίς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουμε μικρές πανέμορφες νέες πριγκίπισσες που – οι μαμάδες τους – ζητάνε το καλύτερο γι’αυτές. Δεδομένου ότι το Μαργαριτάρι είναι τρομερά στη μόδα και φοριέται ολοένα και από πιο νέους σε διάφορες εκδοχές, μικρά, κομψά κοσμήματα με Μαργαριτάρια γίνονται ανάρπαστα για τις νεαρές Κυρίες. Αγαπητές μαμάδες πάρτε ιδέες για τα δώρα των παιδιών σας! Τα κοσμήματα για τα παιδιά από το Pearls Center θα σας ενθουσιάσουν!

Σκουλαρίκια:
Είναι δυνατόν ένα ζευγάρι κλασσικές Φούσκες με Μαργαριτάρια να μην υπάρχει στη συλλογή του παιδιού σας; Πάντα διαχρονικά και κομψά αυτά τα σκουλαρίκια δεν απευθύνονται σε παιδικές ηλικίες μόνο. Ωστόσο το μικρό τους βάρος και το διακριτικό μέγεθος τα καθιστά ευκολοφόρετα ακόμα και στις σχολικές δραστηριότητες, όχι μόνο στην Κυριακάτικη βόλτα. Με Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας συνήθως σε κατάλευκες αποχρώσεις και 18Κ χρυσή βάση το κόσμημα αυτό αποτελεί και επένδυση και μύηση στο χώρο του κοσμήματος για το παιδί σας. Η τελική επιλογή του Μαργαριταριού όσον αφορά στο χρώμα, την ποιότητα και το μέγεθος εξαρτάται πάντα από την επιλογή σας. Το επόμενο βήμα στα Σκουλαρίκια, ιδανικό δώρο για λίγο μεγαλύτερα κορίτσια, έρχεται με ένα μίνιμαλ σχέδιο με Μαργαριτάρια Edison και ένα διακριτικό Μπριγιάν Διαμάντι δεμένα σε 18Κ λευκόχρυσο. Ένα κόσμημα που θα αγαπήσουν ιδιαίτερα τα παιδιά σας στα πρώτα τους βήματα στην ενήλικη ζωή τους.

 

Δαχτυλίδια :
Χρυσός 9Κ ή 14Κ είναι συνήθως προτιμότερος για τις μικρές μας Πριγκίπισσες σε αυτές τις περιπτώσεις και Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού. Ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις τα παιδιά συνεχώς απασχολούν τα χέρια τους συνεπώς οτιδήποτε υπερβολικά βαρύ ή ακριβό είναι περιττό. Ένα μικρό και κομψό δαχτυλίδι με Μαργαριτάρι σε μέγεθος 8 εως 9,5mm είναι το ιδανικό για να μην χαθεί ή μείνει στην κοσμηματοθήκη του παιδιού σας αφόρετο. Για τις σχεδόν ενήλικες κυρίες ένα τέτοιο δώρο ενηλικίωσης είναι το ιδανικό. Η περίσταση απαιτεί κάτι κομψό, διαχρονικό άλλα και μίνιμαλ με πραγματικά πολύτιμους λίθους και Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών. Συνεπώς για μια τέτοια περίσταση εμείς θα προτείναμε ένα διακριτικό σχέδιο σε λευκόχρυσο 18Κ με κομψά Μπριγιάν Διαμάντια και ένα υπέροχο λευκό μαργαριτάρι Νοτίων Θαλασσών. Ε΄να κόσμημα επένδυση που θα συνοδεύει το παιδί σας σε όλη του τη ζωή και θα του θυμίζει αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

 

Κολιέ :
Με τα Κολιέ – και εδώ βάζουμε και τα Μενταγιόν – οι επιλογές για τις μικρές Κυρίες μας είναι πραγματικά πάρα πολλές και χωρίς να ξεφεύγουν σε κόστος. Μικρά, λεπτά κολιέ με Μαργαριταράκια Γλυκού Νερού ψείρες, θα γίνουν το αγαπημένο τους αξεσουάρ ακόμα και στο σχολείο. Να είστε βέβαιοι πως τα παιδιά έχουν δει τα συγκεκριμένα κολιέ στο λαιμό πολλών νέων ειδώλων τους. Για τις βόλτες ή τις λίγο πιο επίσημες περιστάσεις μπορείτε να διαλέξετε ένα διακριτικό μενταγιόν με ένα Μαργαριταράκι Edison σε διάφορους χρωματισμούς ή μια σειρά Μαργαριταριών Edison σε μεγεθη 5 εως 8mm για το λαιμό. Τα νεαρά κορίτσια μας, που χρειάζονται κάτι ελκυστικό σε κόσμημα, θα εκτιμήσουν πολύ ένα κλασικό Μαργαριταρένιο κολιέ με άψογα λαμπερά Μαργαριτάρια Ακόγια. Η διάμετρος των Μαργαριταριών εξαρτάται από τη χρήση του κοσμήματος αλλά εμείς συνήθως προτείνουμε κάτι ενδιάμεσο ώστε να μην είναι δύσχρηστο. Τέλος για τις καθημερινές ανάγκες, όμορφα Μενταγιόν με διάφορα σχέδια, Μαργαριτάρια 3 έως 5mm και 14Κ χρυσό είναι ότι χρειάζεστε για να προσθέσετε μια διακριτική πολυτέλεια στην καθημερινότητα σας.Βραχιόλια :

Ανάμεσα στα κοσμήματα μας, μπορεί κανείς να διαλέξει από μια τεράστια γκάμα Βραχιολιών κατάλληλα για το νεαρό της ηλικίας των παιδιών. Απλά διακριτικά βραχιολάκια με Μαργαριτάρια Ακόγια ή Γλυκού Νερού με κουμπώματα ασφαλείας είναι τα ιδανικά για τις κομψές κυρίες μας. Είμαστε σίγουροι ωστόσο πως θα λατρέψουν το Baby Akoya Bracelet Που είναι δεμένο με κορδονάκι σε ροζ χρώμα και αποτελείται από μικρά Ακόγια Μαργαριτάρια και δυο ματάκια χάντρες.

Στο Pearls Center θεωρούμε πως κάθε κόσμημα είναι επένδυση. Η έμπειρη ομάδα μας θα σας οδηγήσει στη σωστή επιλογή κοσμήματος τόσο για εσάς όσο και για την μικρή Πριγκίπισσα σας.

 

 

 

Share: