Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού : η είσοδος στον κόσμο των Μαργαριταριών.

Όταν αναφερόμαστε σε Μαργαριτάρια οι περισσότεροι νομίζουν πως εννοούμε μόνο τα σπάνια και πανέμορφα Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών. Εμείς ωστόσο και μέσα από την εμπειρία μας, διαθέτουμε μια τεράστια γκάμα και από καλλιεργημένα Μαργαριτάρια γλυκού νερού. Σε αντίθεση με την άποψη των περισσότερων, τα Μαργαριτάρια Γλυκού νερού εξακολουθούν να είναι ποιοτικά και πολύτιμα. Τα περισσότερα χρόνια υπήρξαν πολλές απάτες σχετικά με την ποιότητα και τον τύπο των Μαργαριταριών που κανείς αγόραζε. Στη συνέχεια και κατά το πέρασμα των χρόνων τα Μαργαριτάρια αποδεικνυόντουσαν απλώς πλαστικά. Αποτέλεσμα αυτού είναι το καταναλωτικό κοινό να γίνει αρκετά επιφυλακτικό απέναντι στα Μαργαριτάρια και ειδικά αυτά του γλυκού νερού. Στόχος μας είναι ο κόσμος να ξανά αγαπήσει τα Μαργαριτάρια – το δάκρυ του Θεού – και να εμπιστευτεί τους σπεσιαλίστες του είδους κατανοώντας την αξία τους.

Ας πάρουμε ωστόσο τη διαδικασία παραγωγής τους από την αρχή. Όπως φανερώνει και η ονομασία τους, τα γλυκού νερού Μαργαριτάρια καλλιεργούνται σε ελεγχόμενες και οριοθετημένες φάρμες σε λίμνες και ποτάμια. Με διάφορες τεχνικές κατά τη σίτιση των οστράκων και έλεγχο των εξωγενών παραγόντων, οι καλλιεργητές μπορούν να ελέγξουν σχήμα, χρώμα και λάμψη – ποιότητα των καλλιεργούμενων Μαργαριταριών. Αυτός είναι και ο λόγος που και τα Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού χωρίζονται σε ποιότητες. Η τεράστια εμπειρία μας και τα χρόνια κατάρτισης μας στο χώρο του Μαργαριταριού μας έχουν οδηγήσει σε συνεργασίες με τους καλύτερους προμηθευτές Μαργαριταριών γλυκού νερού. Κορυφαίες ποιότητες τέτοιων Μαργαριταριών είναι τα Edison που είναι και μεγαλύτερα συνήθως από 10mm και πάνω. Ακόμα, για τους λάτρεις των μεγάλων Μαργαριταριών, μπορούμε να βρούμε και πανέμορφα Μπαρόκ Μαργαριτάρια γλυκού νερού.

Το χαμηλότερο κόστος των Μαργαριταριών γλυκού νερού επιτρέπει συνήθως και αρκετούς πειραματισμούς πάνω σε σχέδια κοσμημάτων. Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα όπου τα Μαργαριτάρια έχουν γίνει το αντικείμενο λατρείας όλων των νέων, εμείς παροτρύνουμε τα κοινά αυτά να μας συμβουλευτεί για τα σωστά, ποιοτικά Μαργαριτάρια που θέλει. Διακριτικά βραχιολάκια, Μενταγιόν ή πανέμορφα κολιέ και σκουλαρίκια είναι συνήθως πρώτα σε πωλήσεις όταν πρόκειται για Μαργαριτάρια γλυκού νερού. Εμείς απλώς θα αναφέρουμε πως είναι μια άριστη επιλογή για καθημερινά κοσμήματα ειδικά όταν δεν έχουμε μαζί πολύτιμους λίθους δεμένους στο ίδιο σχέδιο. Όσο καλοκαιριάζει μπορούμε να μπλέξουμε Μαργαριτάρια γλυκού νερού σε διάφορα χρώματα μαζί με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους όπως τιρκουάζ, αμέθυστους κλπ και να καταφέρουμε ένα συγκλονιστικό μακρύ κολιέ. Αν πάλι θέλουμε ένα κλασικό δώρο μπορούμε να φτιάξουμε ένα Μαργαριταρένιο κολιέ με Edison Μαργαριτάρια που θα συντροφεύει τον κάτοχο του για πολλά χρόνια.

Για να λύσουμε όλες σας τις απορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφείο μας. Στο Pearls Center είναι βέβαιο πως θα βρείτε μόνο ποιοτικά, αληθινά μαργαριτάρια σε τεράστια ποικιλία τιμών και μεγεθών ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το ιδανικό κοσμημα σας.

Share: