Η Έρρικα Πρεζεράκου στο περιοδικό ΟΚ με κοσμήματα από το PEARLS CENTER.

Η γνωστή αθλήτρια έδωσε συνέντευξη στο πανέμορφο σπίτι της μιλώντας στο OK και αναφέρθηκε στο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή καθώς και στην ανιψιά της που δίνει τη δική της μάχη στο Χιούστον.

Η Κα. Πρεζεράκου διάλεξε ένα κλασσικό λουκ με ένα πανέμορφο κολιέ από μαργαριτάρια σε στυλ φούντες αποτελούμενο από Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας και Λευκά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν. Ακόμα, φοράει ένα υπέροχο, λαμπερό κολιέ με το κεντρικό Μαργαριτάρι να είναι Νοτίων Θάλασσων δεμένο με λαμπερά διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και τα υπόλοιπα Μαργαριτάρια να είναι κατάλευκα, λαμπερά Μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας.

 

 

 

 

 

Στην επόμενη φωτογραφία της, επέλεξε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι σε πιο επίσημο ύφος με ένα κεντρικό, ευμέγεθες Μπαρόκ Μαργαριτάρι Νοτίων Θάλασσων στολισμένο με Διαμάντια σε κοπή Μπριγιάν σεταρισμένο με λευκό χρυσό 18Κ.

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος, διάλεξε ένα πολύτιμο ζευγάρι Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών σε ένα κλασσικό σχέδιο. Αυτά τα Μαργαριταρένια Σκουλαρίκια είναι στολισμένα με διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και λευκό χρυσό 18Κ. Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε την Έρρικα Πρεζεράκου και το περιοδικό ΟΚ για την επιλογή τους να παρέχουμε κοσμήματα για ακόμα μια φορά.

Share: