Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φωτογραφήθηκε στο ΟΚ με κοσμήματα απο το PEARLS CENTER.

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου φωτογραφήθηκε για το ΟΚ στο σπίτι της μαζί με τα ζωάκια της και έδωσε μια εφόλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή, τα σχέδια και τις προσδοκίες της.

Στην πρώτη λήψη, η Κα. Παλαιολόγου διάλεξε ένα λιτό ύφος με δυο πανέμορφα, διακριτικά μενταγιόν.

Το μενταγιόν με το Μαργαριτάρι αποτελείται από ένα πανέμορφο Μαργαριτάρι Ταϊτής και 18Κ χρυσό στο δέσιμο. Το Χρυσό Μενταγιόν 18Κ είναι εξολοκλήρου χειροποίητο και σκαλιστό στο χέρι και ανήκει στη μοναδική σειρά μας ”BOUKLA COLLECTION’
Στην επόμενη φωτογραφία επέλεξε ένα ζευγάρι κρίκους Σκουλαρίκια σε μίνιμαλ σχέδιο με Μαργαριτάρια Γλυκού Νερού και λευκό χρυσό.

Κατόπιν, διάλεξε ένα πανέμορφο κολιέ με Μαργαριτάρια Edison και Ρουμπίνια σε φυσικούς ροζ και ασημί τόνους καθώς και ένα ασημένιο Δαχτυλίδι με Μαργαριτάρι Γλυκού Νερού.


Τέλος, έκλεισε το σετ φωτογραφιών με ένα ζεύγος σκουλαρίκια σε πιο ρομαντικό σχέδιο με λευκά Διαμάντια σε κοπή μπριγιάν και Λευκό Χρυσό 18Κ πάντα στολισμένα  με Μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών.
Εμείς από τη μεριά μας, να ευχαριστήσουμε τόσο την κα. Παλαιολόγου όσο και το περιοδικό ΟΚ για την άψογη συνεργασία μας.

 

Share: