Η Κατερινα Διδασκάλου με κοσμήματα απο το Pearls Center

Στο Χριστουγεννιάτικο τεύχος του περιοδικού OK!Magazimne η κα. Κατερίνα Διδασκάλου φωτογραφήθηκε σε γιορτινή διάθεση με κοσμήματα από το Pearls Center.

Εδώ τη βλέπουμε να φοράει ένα μοναδικό σετ κοσμημάτων με μαργαριτάρια αποτελούμενο από σκουλαρίκια, δαχτυλίδι και κολιέ σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και  μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών(South Sea)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εδώ τη βλέπουμε να φοράει ένα δαχτυλίδι πάνθηρα σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (SouthSea) και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια  σε κίτρινο χρυσό  18 καρατίων με λευκά διαμάντια, ρουμπίνια, δέρμα και Ακόγια μαργαριτάρια Ιαπωνίας.

 

 

           

Στη παραπάνω φωτογραφία φοράει ένα τρίσειρο κολιέ και βραχιόλι με γκρι Ακόγια Ιαπωνίας μαργαριτάρια σε ροζ χρυσό, ένα δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και γκρι Ακόγια Ιαπωνίας μαργαριτάρια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό 18 καρατίων με  γκρι Ακόγια Ιαπωνίας μαργαριτάρια  και ρουμπίνια.

Ενα ζευγάρι σκουλαρίκια με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (SouthSea) σε λευκό 18 καρατίων χρυσό και ένα δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια και  μπαρόκ μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (SouthSea) σε λευκό 18 καρατίων χρυσό.

 

 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την κυρία Κατερίνα Διδασκάλου και το περιοδικό ΟΚ! magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα με μαργαριτάρια του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

 

 

Share: