Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η Άλκηστις Πουλοπούλου με τα κοσμήματα μας

Στο περιοδικό OK!Magazine φωτογραφήθηκαν οι κυρίες Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και  Άλκηστις Πουλοπούλου φορώντας κοσμήματα με μαργαριτάρια από το Pearls Center.

Η κα. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη φοράει μια καρφίτσα με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι  νοτίων θαλασσών (South Seas Pearls) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων και η κα. Άλκηστις Πουλοπούλου φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας. Φορά ακόμα ένα δαχτυλίδι πάνθηρα  κίτρινο χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (South Seas).

 

 

Εδώ η κα. Άλκηστις Πουλοπούλου φοράει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με ρουμπίνια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών (South Seas) και ένα δαχτυλίδι ροζ χρυσό 18 καρατίων με ρουμπίνια και ροζ φυσικό μαργαριτάρι. Η κα. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη φοράει ένα κολιέ γραβάτα με μαργαριτάρια Akoya Ιαπωνίας, μαύρο χρυσό 18 καρατίων και λευκά διαμάντια.

 

 

 

 

 

 

 

Η κα. Άλκηστις Πουλοπούλου φοράει ένα ζευγάρι

σκουλαρίκια με μαύρα διαμάντια σε λευκό χρυσό

18 καρατίων  και μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών

(South Seα)

 

Η κα. Καρυοφυλλιά Καραμπέτη φοράει ένα κολιέ φούντα σε λευκό χρυσό 18 καρατίων  με λευκά διαμάντια, ρουμπίνι και μαργαριτάρια  Ακόγια Ιαπωνίας

 

 

Η κα. Άλκηστις Πουλοπούλου φοράει ένα πεντάσειρο κολιέ με ντεγκραντέ αποχρώσεις από το λευκό στο μαύρο με μαργαριτάρια Ακόγια Ιαπωνίας και ένα δαχτυλίδι με λευκά διαμάντια και μπαρόκ μαργαριτάρι νοτίων θαλασσών (SouthSeas) σε λευκό χρυσό 18 καρατίων.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις κυρίες Καρυοφυλλιά Καραμπέτη , Άλκηστις Πουλοπούλου και το περιοδικό ΟΚ! magazine που επέλεξαν για ακόμη μία φορά τα κοσμήματα του Pearls Center για αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

Share: